Szerinted is utálatos a szilikon pánt?
Akkor ciki, ha már elszíneződik, sárgás.
Miért nem jó a pici mellre a pántnélküli melltartó?
Nekem D kosaras mellem van, na, arra tényleg nem lehet kapni, legfeljebb a Triumph-ban, a kommersz helyeken megáll az élet B korás táján.
A szilikon pánt nekem azért nem játszik, mert egy D kosaras mellett egyszerűen nem bír el, elenged az összeheggesztésnél, ami vicces pillanatokat eredményezhet:-)
A pánt nélküli melltartó igazán csak kis melleken jó, akinek már láthatóan van melle, azt ugyan nem tartja meg rendesen. XD
Utálatos, ronda, zavaró, kényelmetlen, szerintem 5 éve nem használtam. Akkor már inkább valami színben passzoló pánt, pántnélküli ruhához meg pánt nélküli melltartó. :D
szia!
szerintem béna és tényleg nem divat hogy látszik.
Esetleg ha olyan felsőt veszel fel ami hátul olyan x-et formál akkor csinálhatod azt is hogy a melltartó pántját keresztbe teszed így pont nem fog látszani a pánt!
Szia!
15 éves vagy, a "tini" modelleknek mindig úgy csináljuk hogy millió és egy ezer színű pántot viszünk,van amelyik mintás,és azokat tesszük a melltartóra,pl sárga felsőhöz fekete pánt!
Vagy fehér felsőhöz fehér pánt,és a felsőn szívecske van,akkor a pánton is!
értem.
és ezeket a pántokat lehet külön kapni? mert én még csak átlátszót láttam eddig. kb mennyi az ára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!