Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted is utálatos a...

Szerinted is utálatos a szilikon pánt?

Figyelt kérdés
ha igen, akkor mit lehetne valami mást használni?
2011. máj. 28. 16:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

mindenhol ahol melltartót lehet kapni általában pánt is van!

A kasszánál kell keresni,legtöbbször ott van és max 5-600 ft szokott lenni!

2011. máj. 28. 20:08
 12/17 Darcy01 ***** válasza:
Nyakbakötős melltartó is jó megoldás szerintem.
2011. máj. 28. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Pántnélküli felsőhöz leginkább tényleg, ha ugyanolyan színű a melltartópánt, bár tényleg nem lehet mindenhol kapni. De még ami jó (nekem van egy pántnélküli farmer overállom és azt így szoktam hordani), ha veszel egy testszínű melltartót, azt szinte bármelyik alá felveheted.

Nyakbakötős felső esetén meg a melltartó pántját hátul tedd keresztbe, ahogy valaki írta előttem (én is úgy szoktam.)

2011. máj. 28. 21:03
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon utálatos és gsztustalan. egy filmben egy modellen egy ismert emberen sztáron és igényes emberen nem látsz szilikonpántot.
2011. máj. 30. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:24 Ti milyen boltokból szerzitek be ezeket a pántokat külön? Én nem láttam még, hogy külön árulnak pántokat.

A kérdésre válaszolva: nekem se tetszik a szilikonpánt, pánt nélküli topphoz általában fekete vagy fehér pántos melltartót veszek(amelyik jobban illik).

2011. máj. 30. 21:27
 16/17 anonim válasza:

Én nagyon nem szeretem a szilikonpántot, ha valakin meglátom, kicsit elborzadok... :) Szerintem olyan, mintha valami műanyagcafatot hordana az illető, ráadásul csúnya ha elszíneződik, és befülled tőle a bőr.

Vegyél nyugodtan pánt nélküli melltartót, még kényelmesebb is. Nem túl kellemes amikor megcsavarodik a szilikonpánt és vágja a bőrt.. :)

2011. máj. 31. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Fehérnemű boltok,és szinte mindenhol lehet kapni,ahol melltartót is!Kínaik,márkás boltok,kis vállalkozások legtöbb helyen kapunk,csak nem biztos hogy van kék vagy piros,lehet hogy csak sárga meg fekete van...Szóval szét kell nézni,mert lehet hogy amit te keresel szín nem lesz,de minden már igen!
2011. máj. 31. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!