Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan ne legyek észrevétlen?...

Hogyan ne legyek észrevétlen? Lent

Figyelt kérdés
Új suli, új élet... eddig észrevétlen voltam, mert visszahúzódtam, nem öltöztem divatosan. Az új környezetben nem akarok menő lenni, de azt szeretném, hogy észrevegyenek. Hogyan öltözzek, sminkeljek, viselkedjek, hogy mindenkivel jóban legyek, befogadjanak? 15/L
2011. aug. 16. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
inkább a kisugárzásodtól függ, nem pedig a sminkelésedtől, öltözékedtől. arra figyelj, hogy ne koszos, szakadt, kifakult, tönkrement cuccokban járj. esetleg ha megteheted, akkor vegyél néhány divatosabb holmit, amiben jól érzed magad. ha pedig jól érzed magad, akkor azt mások is észreveszik.
2011. aug. 16. 09:54
 2/7 A kérdező kommentje:
elég jól öltözködök, több divatos darabom van, de 4 éve nincs önbizalmam
2011. aug. 16. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
sose leszel mindenkivel jóba még akkor se ha mindenkivel csak jópofizol:D és ez nem az öldözködéstől függ.
2011. aug. 16. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
*öltözködéstől
2011. aug. 16. 10:17
 5/7 ívy1 ***** válasza:
Mitől nincs önbizalmad? A testeddel nem vagy kibékülve?
2011. aug. 16. 11:31
 6/7 A kérdező kommentje:
önmagammal nem vagyok kibékülve, beleértve az alakom, pedig mindenki azt mondja, hogy csinos, szép vagyok
2011. aug. 16. 11:42
 7/7 ívy1 ***** válasza:
Hát ha mindenki ezt mondja mi a baj? Kell ennél nagyobb megerősítés? Szerintem ha úgy fogsz öltözködni mint a kortársaid nem lesz gond,próbálj mindenkivel kapcsolatot teremteni,értelmes hozzászólásokat különböző témákban,és akkor keresni fogják a társaságodat.
2011. aug. 16. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!