Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 17-18 éves LÁNYOK, ti milyen...

17-18 éves LÁNYOK, ti milyen ruhákat fogtok hordani suliba?

Figyelt kérdés

Tehát milyen ruhákat vettetek/vesztek sulikezdésre? Plusz: hogyan sminkelitek magatokat suliba? Milyen táskát/táskákat hordatok?

(képeket is linkelhettek) :)) Köszi!

2011. aug. 14. 11:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

smink: púder,szempillaspirál,pirosító,színtelen szájfény.

ruha: fekete cicanaci,fekete tornacipő,felül fehér,alul fekete tunikaszerű fölső,vastag masnis övvel mell alatt.

világoskék farmer, szürke fekete mintás pulcsi,fekete tornacipő

hosszított kockás ing,sötétkék farmer,fekete tornacipő.

hosszú,fehér pulcsi,fekete naci,fehér tornacipő

fekete pulcsi,vastag övvel a derékon,középkék naci,fekete tornacipő,leopárdmintás sál :)

2011. aug. 14. 11:57
 2/13 anonim ***** válasza:
ja táska lemaradt: most világosrózsaszín nike van,ami a seggemet veri,de majd akarok venni fekete lakkos táskát :)
2011. aug. 14. 12:03
 3/13 anonim ***** válasza:

smink: korrektor, bronzosító, szempillaspirál, esetleg vmi nude rúzs

öltözék változó:) ha jó idő lesz még akkor szandál, farmer, valami egyszerűbb póló,trikó (nem nagyon szoktam kiöltözni)

táska: mindig valami nagyobbat szoktam vinni kb ilyet:

[link]

ha hidegebb lesz,akkor bőrkabát, valami kardigán..

hajammal nem nagyon szoktam semmit se csinálni, általában összefogom így:

[link]

18/L

2011. aug. 14. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

smink: szemceruza, göndörítő, tus

ruha: csőnadrág, póló, topp, tornacipő, vagy saru (tavasszal, vagy melegebb időben)

harisnya, csőnadrág, póló, pulcsi, kabát, csizma (télen, vagy hideg időben)

térd feletti zokni, csőnadrág, póló, pulcsi, tornacipő(ősszel)

táska: saját készítésű, vagy oldaltáska

18/l

2011. aug. 14. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Smink: szemceruza/tus, szempillaspirál

Táska: zöld-fekete kockás hátizsák, piros oldaltáska, fehér-piros-fekete női táska

Ruhák: amiket máskor is hordok...farmer vagy szoknya, mintás vagy egyszínű felső,(kockás) ing, kiegészítők, deszkás cipő, saru vagy balerina

17/L

2011. aug. 14. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

ruha jobb időkre: leggings -farmer hatású, illetve egyszerű fekete hosszított felsővel

ha rosszabb idő van akkor farmer sok választékban,de szűkebb,csőnacik. Feketétől a világoskékig. Póló az ált New yorker, H&M, Pull and Bear..Kardigánok H&M. Fekete bőrkabát. cipőkből magassarkú ( [link] ) vagy converse fehér cipő, vagy néha deszkás dc cipő. Szóval kevergetem én itt az öltözködésemet, hangulattól függ. Táska az ilyen nagyobb, pakolós táska, nőcis.Most perpill fekete van.

Smink: korrektor, nude rúzs alá Carmex ajakápoló. szempillaspirál,szemtus,néha kis barackos pirosító.

Ha olyan kedvem van,akkor barnás-bézses szemhéjfestéket is kevergetek magamon. De azt ritkán, nem fér bele az időmbe.

A hajam az most szőkésbarna, általában kisimítom (hátközépig érő.)

2011. aug. 14. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Nincs külön suliruhám. Fűzők, fűzős topok, fodros ing, csipkés ing, fodros mini vagy hosszú szoknyák, térdcsizma, bakancs, neccharisnya, fekete szaggatott harisnya, csíkos combfix.

Smink: általában valami sötét színre festem a szemem, lila, kék, szürke, fekete. Púder. Semmi más.

Táska: fekete oldaltáska, ha nem kell sok minden akkor meg a kisebb koporsó alakú hátitáskámat viszem. Azt imádják a tanárok.

Szóval pont olyan vagyok a suliban is mint máshol.

2011. aug. 14. 13:58
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz. ;)

Úgy látom kb. mindenki egyszerűen öltözködik, nem viszitek túlzásba. Kivéve utolsó :D koporsó táska, jó lehet.

2011. aug. 14. 14:11
 9/13 anonim ***** válasza:

smink: (néha alapozó), púder, szempillaspirál, szájfény

ősszel ilyeneket hordok:

[link]

17l

2011. aug. 14. 15:34
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Smink: korrektor, pattanásosabb napokon alapozó, szájfény, szempillaspirál, és vagy szemcerka vagy szemhéjpúder

Ruhák: Szakadt farmer vagy fekete csőgatya. Fekete vagy vörös felsők, acélbetétes bakancs

Táska: Sex Pistols-os oldaltáska kitűzőkkel, biztosítótűkkel

2011. aug. 14. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!