17-18 éves LÁNYOK, ti milyen ruhákat fogtok hordani suliba?
Tehát milyen ruhákat vettetek/vesztek sulikezdésre? Plusz: hogyan sminkelitek magatokat suliba? Milyen táskát/táskákat hordatok?
(képeket is linkelhettek) :)) Köszi!
smink: púder,szempillaspirál,pirosító,színtelen szájfény.
ruha: fekete cicanaci,fekete tornacipő,felül fehér,alul fekete tunikaszerű fölső,vastag masnis övvel mell alatt.
világoskék farmer, szürke fekete mintás pulcsi,fekete tornacipő
hosszított kockás ing,sötétkék farmer,fekete tornacipő.
hosszú,fehér pulcsi,fekete naci,fehér tornacipő
fekete pulcsi,vastag övvel a derékon,középkék naci,fekete tornacipő,leopárdmintás sál :)
smink: korrektor, bronzosító, szempillaspirál, esetleg vmi nude rúzs
öltözék változó:) ha jó idő lesz még akkor szandál, farmer, valami egyszerűbb póló,trikó (nem nagyon szoktam kiöltözni)
táska: mindig valami nagyobbat szoktam vinni kb ilyet:
ha hidegebb lesz,akkor bőrkabát, valami kardigán..
hajammal nem nagyon szoktam semmit se csinálni, általában összefogom így:
18/L
smink: szemceruza, göndörítő, tus
ruha: csőnadrág, póló, topp, tornacipő, vagy saru (tavasszal, vagy melegebb időben)
harisnya, csőnadrág, póló, pulcsi, kabát, csizma (télen, vagy hideg időben)
térd feletti zokni, csőnadrág, póló, pulcsi, tornacipő(ősszel)
táska: saját készítésű, vagy oldaltáska
18/l
Smink: szemceruza/tus, szempillaspirál
Táska: zöld-fekete kockás hátizsák, piros oldaltáska, fehér-piros-fekete női táska
Ruhák: amiket máskor is hordok...farmer vagy szoknya, mintás vagy egyszínű felső,(kockás) ing, kiegészítők, deszkás cipő, saru vagy balerina
17/L
ruha jobb időkre: leggings -farmer hatású, illetve egyszerű fekete hosszított felsővel
ha rosszabb idő van akkor farmer sok választékban,de szűkebb,csőnacik. Feketétől a világoskékig. Póló az ált New yorker, H&M, Pull and Bear..Kardigánok H&M. Fekete bőrkabát. cipőkből magassarkú ( [link] ) vagy converse fehér cipő, vagy néha deszkás dc cipő. Szóval kevergetem én itt az öltözködésemet, hangulattól függ. Táska az ilyen nagyobb, pakolós táska, nőcis.Most perpill fekete van.
Smink: korrektor, nude rúzs alá Carmex ajakápoló. szempillaspirál,szemtus,néha kis barackos pirosító.
Ha olyan kedvem van,akkor barnás-bézses szemhéjfestéket is kevergetek magamon. De azt ritkán, nem fér bele az időmbe.
A hajam az most szőkésbarna, általában kisimítom (hátközépig érő.)
Nincs külön suliruhám. Fűzők, fűzős topok, fodros ing, csipkés ing, fodros mini vagy hosszú szoknyák, térdcsizma, bakancs, neccharisnya, fekete szaggatott harisnya, csíkos combfix.
Smink: általában valami sötét színre festem a szemem, lila, kék, szürke, fekete. Púder. Semmi más.
Táska: fekete oldaltáska, ha nem kell sok minden akkor meg a kisebb koporsó alakú hátitáskámat viszem. Azt imádják a tanárok.
Szóval pont olyan vagyok a suliban is mint máshol.
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz. ;)
Úgy látom kb. mindenki egyszerűen öltözködik, nem viszitek túlzásba. Kivéve utolsó :D koporsó táska, jó lehet.
Smink: korrektor, pattanásosabb napokon alapozó, szájfény, szempillaspirál, és vagy szemcerka vagy szemhéjpúder
Ruhák: Szakadt farmer vagy fekete csőgatya. Fekete vagy vörös felsők, acélbetétes bakancs
Táska: Sex Pistols-os oldaltáska kitűzőkkel, biztosítótűkkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!