Kb úgy 15éves kor felett. Mostanában sokmindenkit láttam H.K.-s cuccban nyomulni. Elég érdekes látvány 18-19-...2x éves lányokon H.K.-s top, cicanadrág, zokni, topánka stb. Engem mondjuk valamiért alapból irritál az a figura, de annyira, h legszívesebben rituálisan megsemmisítenék valami H.K.-s cuccot..:D
Nekem ez a véleményem róla,csak érdekelne, h más hogy van ezzel...
2011. aug. 14. 07:46
1/10 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy gáz ha minden hk. ha pl egy vagányabb stílusú póló lenne akkor azt mondom oké
Max. ilyen pólóba tetszik a Hello Kitty. DE ezeket se venném fel. xD Zokni, topánka meg hasonlók kizárva.
2011. aug. 14. 09:25
6/10 anonim válasza:
Mindig is szerettem a hello kittys dolgokat, akkor is mikor még senki se ismerte nálunk. Elmondanám hogy akkor még mindenki oda volt érte hogy de jól néznek ki a cicás cuccaim. Most hogy divat lett mindenki cikinek tartja. Számomra ez a furcsa. Divat lett utálni. 26 éves vagyok, nem érdekel mások véleménye, vannak ilyen pólóim, pulóvereim, pizsamám, akkor is felveszem ha másoknak nem tetszik. Persze nem rózsaszínt mert az messze áll tőlem. Nekem a figura tetszik, ennyi a lényeg. Nem divat miatt hordom. Mellesleg a barátom is szereti pedig ő 26 éves és férfi..
2011. aug. 14. 10:40
7/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Bár mostanában elég tömegcucc lett belőle...Nekem mondjuk csak egy melltartóm van Hello Kitty-s. Abban viszont egyet értek, hogy elég furcsa látvány lehet valki tetőtől talpig H. K. cuccban.... :D
Viszont ha 1-1 darab rajta van az emberen,az nézhet jól is ki,ha szereti a mintát,mért ne??
De persze mindenki maga dönti el mibe járkál. Szerintem is aranyos figura :D
16 l
2011. aug. 14. 13:57
10/10 anonim válasza:
Én nagyon rózsaszínes lány vagyok minden második ruhadarabom rózsaszín (kivéve nadrág),sok HKs cuccom van,táskám is és nagyon szeretem őket. Unokatesóm 26 éves és még mindig szereti a rózsaszínt meg a Hello Kittyt és szerintem tök jó :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!