Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől másabb egy converse...

Mitől másabb egy converse tornacipő egy teljesen márkátlan kínais cipőtől?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-10 18:36

megkérdezhetem hogy miért irod le ezt minden egyes converses kérdésnél?:) ennyire azért nem menő:D...jo tudom a páwáknál vagy kiknél de:D...

lehet h tovább bírja a convers, kedves kérdező, de nem egy convers cipőt láttam már tönkre menni egy éven belül...ha meg 12-13ezerért (vagy többért) veszek cipőt, sztem elvárható lenne, hogy igenis bírja...és kínaiba is lehet találni jókat, nem ocska kínaikat...csak tudni kell vásárolni:) nem csak a hülye márkák után menni...

(megjegyzem: egyszer kinaiba egy derékfüzőt 1500ért vettem...ugyanaz egy sorral lejjebb egy butikban (de tényleg detto ugyanaz) 4000 ft volt...erről ennyit:))

23L

2011. szept. 6. 09:12
 12/16 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: 08-10 18:36"

Nem tudom mi a fenének kell minden Converse-es témába belinkelni a cipődet? Nem ronda, de nem is szép. Ráadásul olcsó tucatmárka, szóval semmi értelme sincs, hogy ezzel akarsz menőzni, dicsekedni, mert ahhoz nagyobb divatház termékét kéne megvenned, ami nem ennyibe kerül, hanem a többszörösébe.

2011. szept. 6. 09:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a kínai cipőm ugyanannyi ideig bírta, m int barátnőmnek a Conversei... Sok különbség nincs, max a sok anyuci pici gyermeke tud menőzni vele, ennyi.
2011. szept. 6. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

"Kínait sose húznék a lábamra!:D"

Sokat fogsz te még sírni az életben...

2011. szept. 6. 11:48
 15/16 anonim ***** válasza:
miből gondolod hogy a kettő különbözik egymástól?
2011. szept. 6. 13:07
 16/16 anonim válasza:

Sokkal, kb. tízszer többe kerül a Converse, azonban megéri az árát. A talpán, az oldalán és az orrán lévő gumi egészen más összetételű, mint az olcsó kínai cipőké, tartósabb, nehezebben válik le és a talpa 99%-ban nem törik el. ( nekem van egy 4 éves darab, rendszeren hordom semmi baja). Kényelmesebb, jobb a kialakítása és nem nyomja sehol a lábat,(tökéletesen illeszkedik a lábhoz) ha a méret megfelelő.

Fentebbi válaszokban említették páran, hogy nem éri meg megvenni a drága cipőt, mert hamar tönkre megy. Nos, relatív, hogy mi az a hamar és, hogy kinek mi éri meg. Nagyapáink vettek annak idején egy életre egy pár cipőt, manapság az emberek többsége, 1-4 évre vesz lábbelit és annyit rendszeres tisztítással és odafigyeléssel egy converse játszva kibír. ( Én télen- vastag zoknival- és nyáron is hordom) Aki pedig nem engedheti meg magának vagy csak nincs rá igénye , hogy 10ezreket költsön egy pár cipőre, azzal sincsen semmi baj, hát ne tegye. Vegyen olcsóbbat, ami tetszik és megfelel az igényeinek, de ne ítélje el azt, aki megteheti és meg is veszi a drágát. Nem válik sem jobb sem rosszabb emberé azáltal, ha valaki converse-ben jár vagy nem.

2011. nov. 2. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!