Tetszik ez a cipő? 15 éves lány felvehet ilyet? Képpel
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és imádom ezt a cipőt. oda vagyok érte.
szeretném hordani és megvenni, de pár véleményre is kíváncsi vagyok.
persze nem nap mint nap venném fel, de elég sokszor.
előre is köszi
15L
2011. aug. 9. 15:03
12/23 A kérdező kommentje:
nem gondoltam, hogy kosztümmel venném fel, hiszen nem hordok még. viszont egy színes pl sötétkék blézer nagyon jól mutatna hozzá farmerral és egy light-os színű felsővel :)
2011. aug. 9. 15:23
13/23 anonim válasza:
nyugodtan hordhatod, de jól válassz hozzá ruhát, nehogy rossz legyen az összhatás :) egyébként jól néz ki, csak én nem bírom a magassarkúkat :D
14/23 A kérdező kommentje:
ezt nyáron és tavasszal lehet hordani igaz?:) meg esetleg ősszel, mikor még nyáriasabb az idő.
2011. aug. 9. 15:27
15/23 anonim válasza:
Hú, ez nagyon szép. Megkérdezhetem, hol vennéd?
22L
16/23 énvivienne válasza:
Szerintem szép cipő, nyugodtan hordhatod :)
17/23 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon tetszik :)
persze. esprit üzletben venném, de nem tudom itthon mennyire van, mert külföldi esprit-ben próbáltam fel.
itthon csak katalógusban láttam. azért remélem lesz :))
2011. aug. 9. 15:32
18/23 anonim válasza:
Nagyon szép cipő, de nem hiszem, hogy egy 15 éves lánynak való. Inkább 17-től felfelé.
19/23 anonim válasza:
Szerintem suliba ne vedd fel, csak alkalmakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!