A képeken látható cipő fiú vagy lány?
2010. dec. 26. 11:08
1/20 anonim válasza:
Szerintem uniszex, de inkább fiúsabb.
2/20 anonim válasza:
Pár napja láttam ugyan ezt a cipőt, ugyan ezzel a kérdéssel.
Szerintem is uniszex, de inkább fiús. Attól függ, hány éves vagy :D
Ez inkább ilyen lazább stílusú, deszkás fiúknak áll jól.
3/20 anonim válasza:
Volt fent, de szeirntem unisex.
4/20 anonim válasza:
Milyen a külsö oldala mert midnig a belsőt fotoztad?! de amugy unisex de ezt lányok fogják inkább venni:D mert nem nagyon fiús
5/20 anonim válasza:
Én eddig csak lányokon láttam, a barátnőmnek is ilyen van, és ez nem olyan széles, mint a fiú cipők.
6/20 Saten ҉ válasza:
Szerintem egy cipőnek nem lehet neme... :D
de szerintem inkább lányok hordják az ilyet
7/20 anonim válasza:
háthallod....a mai világ...:D már else lehet dönteni egy cipőről h fiú e vagy lány :D ilyenek a mostani pasik is. némelyikükről nehezen döntöd el h fiú e vagy lány
8/20 anonim válasza:
Ez egy Deichmann-os Victory cipő... Nekem is ilyen volt, csak fehérbe, rózsaszín mintával, szóval szerintem fiú cipő...
9/20 anonim válasza:
Már megint itt vagy?
Mondom, hogy LÁNY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!