Lányok, szerintetek mennyire jók/nem jók az új csöves fazonú nadrágjaim, hordhatóak? (16 éves srác)
Bu*i vagy b+???? Nézz már a képekre mintha egy lányt látnék.
Marhára undorító és ha van egy kevés izlésed akkor kidobod vagy odaadod a hugodnak az összeset.Undorító!!!
Légy már férfi!Melltartót is adjak kölcsön?
Kb minden női ismerősöm hasonló éleményem van,akárkivel vagyok mindenki leszólja vagy max kiröhögi az ilyen fiúkat.
Nekem nem tetszenek. Az első még talán, de a másik két képet inkább nem néztem volna meg.. :O Ha egy normális barátnőt szeretnél, akkor max az elsőt veszed fel (inkább azt se), de ha egy plázacicukát akarsz, akkor nyugodtan hordd mind2 "divatos" gatyád ;) Tetszeni fog nekik, nyugi :)
15/L
én nem röhögök,nem vicces,hogy egy fiú ilyen gatyát hord,max szánalmas.
Te miért szólsz bele?ez a véleményem,Ő kérdezte.
Egyéként egyálltalán nem érdekel mit gondolsz,remélem találsz magadnak egy ilyen csődört.
Nekem tetszik, ha egy srác csőgatyát hord.
Nem értem,, hogy miért kell mindent kapásból fikázni meg mindenkit buz**ni.
És nem hiszem, hogy csak a "plázacicukáknak" tetszene -.-"
Ha ez a divat, akkor úgyis ezt fogják hordani, ha hülyén néz ki, ha nem. Nem is olyan régen, még a 3számmal nagyobb, szinte fenék alá letolt gatya volt a menő, most meg a nagyon szűk, ennyi.
Egyébként egy jó pasi, bármit felvehet magára akkor is az marad, egyszer láttam egy srácot amikor a Szigeten voltunk egy rózsaszín csíkos női ruhában, de sugárzott róla, hogy ízig vérig pasi, így a ruha sem tette nevetségessé.
A középkorban meg harisnyát hordtak az urak, és parókát a fejükön, és sminkelték is magukat, akkor meg az volt a divat. [link]
Szerintem a feszülősebb csőgatyákkal semmi gond, csak ne lógjon a seggeden. Az első gatya meg úgy látom lógós típus.
Az nagyon béna, ha a csőgatya szépen feszül a lábadon, a seggeden meg lóg. Egy rendes csőgatyához hozzátartozik, hogy feszül a seggeden, és kiadja a fenék formáját.
A második emiatt jobban tetszik, bár elég rossz a kép, nehéz kinézni hogy pontosan milyen.
Mi csajok szeretjük látni a hátsótokat is.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!