Lányok, szerintetek mennyire jók/nem jók az új csöves fazonú nadrágjaim, hordhatóak? (16 éves srác)
Nekem nem tetszenek.
Szerintem gusztustalan amikor egy "férfi" ilyeneket hord..
Engem is érdekelnek a vélemények. Én is kb ilyeneket hordok, de sztem nincs semmi baj ezekkel, meg nem is annyira szűkek.
Annyira azért figyelj, hogy a micsodádat ne szorítsa, ha kell told egy picit lejjebb. Ilyenkor kilátszik kicsit az alsógatyi, de kényelmesebb úgy. Meg soha ne vegyél női csőgatyát, hanem mindig olyat ami férfiaknak készült.
Jó most le leszek bzizva én is, tudom.
Am sztem ezek a gatyák teljesen rendben vannak, de a lányok véleménye úgyis a mérvadó
A kettő közül az első jobb!
Hát én szeretem a cső nadrágokat pasikon, de ez a 2. már nagyon brutál. Ez már női kategória szerintem!
19/L
Akkor nézzétek meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=iFdv1A_jqaU&feature=feedf
KB az összes pasin feszülős naci van.
Mondjuk nekem is van most egy ilyen korszakom. Hosszú haj+szakáll+csőnaci meg ilyen idióta sapkák. De a hajamat levágattam már mert melegem volt.
Szerintem nagyon idiótán néz ki a srácokon a csőszárú nadrág.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!