Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cipő? :D (rövid. )

Converse cipő? :D (rövid. )

Figyelt kérdés

Elméletileg fogok kapni suli kezdésre,mi a véleményetek róla,szeretitek,kényelmes?:)

[link]

13/f

2011. aug. 6. 23:14
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Nem az zavar,ha csőnadrág lóg rá,hanem a sima farmer.

Engem nem érdekel ez a tömegcucc-os szarság :DD

2011. aug. 8. 21:25
 32/41 anonim ***** válasza:
Aha, most a legnagyobb divat, pint a partyszemüveg?:D Az is már 3 éve lejárt. Igen, legfejebb neked a legnagyobb divat:) Stílustalan szar :D
2011. aug. 8. 21:58
 33/41 A kérdező kommentje:
ezt kinek írtad?
2011. aug. 8. 23:28
 34/41 anonim ***** válasza:
Nem neked kérdező :)
2011. aug. 9. 10:35
 35/41 anonim ***** válasza:
mobo ne pattogj már annyit, senkit nem érdekel, h nem tellik neked convers-ra, meg hogy viván nőttél fel, és csak a partyszemüveget ismered:D gáz vagy haver
2011. aug. 9. 11:48
 36/41 anonim ***** válasza:

Hát, én mondjuk negyedévente váltok cipőt, de a conversem nekem is bevsált, bár nekem ez egy kicsit snassz, én a mintásakat szeretem.

Jó, hogy nem érdekel a "tömeg szarsàg", ahogy mondtad, de azért még is, hisz' minek vennél márkás cipőt, amiről kikéred mások véleményét, ha úgy sem érdekel téged a divat...

Amugy, a Converse kényelmes, és ha neked nemm tetszik a csőfarmer ( pedig azzal jobb ), lelked rajta, de nehagy kilógjon a zokni a cipőből, mert az világ szègyene, nem csak a mai korosztálynak...:D

13/f

2011. aug. 9. 12:43
 37/41 A kérdező kommentje:

Divatosan öltözködök félreértés ne essék,nem iylen parasztfalvi tróger vagyok.xd

Nem azt mondtam h nem tetszik a csőnadrág,tetszik,csak azt írtam h 1 db van xd

2011. aug. 9. 14:41
 38/41 anonim ***** válasza:
akkor vedd úgy, h nem szoltam :D
2011. aug. 9. 15:24
 39/41 anonim ***** válasza:

tegnap19:25!

Ha jobban meglesed a pici szemeddel akkor majdnem minden fiatalon ilyen márkájú tornacipő van, és ez azt jelenti hogy a "tömeg" hordja.. mielőtt oltasz próbálj meg gondolkozni kérlek! (;

2011. aug. 9. 20:23
 40/41 anonim ***** válasza:
ki nem szarja le, hogy ilyen márkájú cipőt hordanak?! ez is azt bizonyítja, hogy k*vajó
2011. aug. 9. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!