Converse cipő? :D (rövid. )
Elméletileg fogok kapni suli kezdésre,mi a véleményetek róla,szeretitek,kényelmes?:)
13/f
Nem az zavar,ha csőnadrág lóg rá,hanem a sima farmer.
Engem nem érdekel ez a tömegcucc-os szarság :DD
Hát, én mondjuk negyedévente váltok cipőt, de a conversem nekem is bevsált, bár nekem ez egy kicsit snassz, én a mintásakat szeretem.
Jó, hogy nem érdekel a "tömeg szarsàg", ahogy mondtad, de azért még is, hisz' minek vennél márkás cipőt, amiről kikéred mások véleményét, ha úgy sem érdekel téged a divat...
Amugy, a Converse kényelmes, és ha neked nemm tetszik a csőfarmer ( pedig azzal jobb ), lelked rajta, de nehagy kilógjon a zokni a cipőből, mert az világ szègyene, nem csak a mai korosztálynak...:D
13/f
Divatosan öltözködök félreértés ne essék,nem iylen parasztfalvi tróger vagyok.xd
Nem azt mondtam h nem tetszik a csőnadrág,tetszik,csak azt írtam h 1 db van xd
tegnap19:25!
Ha jobban meglesed a pici szemeddel akkor majdnem minden fiatalon ilyen márkájú tornacipő van, és ez azt jelenti hogy a "tömeg" hordja.. mielőtt oltasz próbálj meg gondolkozni kérlek! (;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!