Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cipő? :D (rövid. )

Converse cipő? :D (rövid. )

Figyelt kérdés

Elméletileg fogok kapni suli kezdésre,mi a véleményetek róla,szeretitek,kényelmes?:)

[link]

13/f

2011. aug. 6. 23:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Jól néz ki :) Én speciel a sajátomat szeretem, kényelmesnek tartom.
2011. aug. 6. 23:23
 2/41 anonim ***** válasza:
30%
Kényelmesnek kényelmes de annyira tucat hogy inkább nem venném fel, de egyesekben nagyobb a szociális érzet hogy mennyen a többi után...
2011. aug. 6. 23:26
 3/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:D

Igazából már 2 éve erre vágytam..:)

2011. aug. 6. 23:32
 4/41 anonim ***** válasza:
Spanom 16 ezerért vett magának két hónapja és az oldalán a gumi résznél az anyagon már egy 4-5 centis szakadás van, pedig teljesen vigyázott rá és kímélte.
2011. aug. 6. 23:35
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha még egyszer valaki kiejti a száján, hogy tucat, felrobbanok! Annyira idegesítő, fejezzétek már be b-meg! Szerintem meg az tucat, hogy mindenki tucatozza a másikat, miközben ugyanúgy néz ki, mint az összes többi. Szánalmas!
2011. aug. 6. 23:37
 6/41 A kérdező kommentje:

Igen ezt mondták nekem is a barátaim :/

Csak annyira tetszik meg már olyan régóta vágyok rá.

Meg úgymond "megdolgoztam" érte,4,5 lett az átlagom idén.

2011. aug. 6. 23:38
 7/41 A kérdező kommentje:
Egyébként én egy kisvárosban lakom,de itt alig van valakin converse...tehát náluk nem tucat..
2011. aug. 6. 23:39
 8/41 anonim ***** válasza:

Én is most vettem egyet és nem bántam meg :D

állati kényelmes,és szerintem megéri,drága jól bírja :) az a kis szakadás meg mi? meg ragasztod azt ennyi

2011. aug. 6. 23:50
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont ugyanilyen Converse cipőm van. Régóta vágytam rá én is, de nem vártam el a szüleimtől, hogy megvegyék. Úgyhogy összegyűjtöttem rá a pénzt és kb. 2 éve karácsonykor megleptem magam vele.

Nagyon kényelmes, az egyik kedvenc cipőm. Azóta sincs semmi baja.

Csak most már tényleg minden második ember Converse-t hord, de engem nem érdekel. Én nem divatból hordom.

2011. aug. 6. 23:59
 10/41 A kérdező kommentje:

Utolsó 2 köszönöm a választ!:D

Akkor ezt fogom kérni..csak egy baj van,ha farmer van az emberen akkor meg ugyebár eltakarja a szárát és a csillagot is,és úgy nem néz ki hülyén?

2011. aug. 7. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!