Converse cipő? :D (rövid. )
Elméletileg fogok kapni suli kezdésre,mi a véleményetek róla,szeretitek,kényelmes?:)
13/f
i love my converse :))
én az egyszerűséget kedvelem, nekem ugyanilyenem van csak barnás-bézsben. :) és igen, nagyon kényelmes az első öt használat után.
+ szerintem nem tucat, akkor, ha "tudod" viselni. egyénfüggő, egyszerűen nem áll jól mindenkinek.
Imádom a converse-t!!! Nyugodtan vegyél, iszonyat kényelmes, 16 évesen kaptam az első converse rózsaszín "kis" tornacsukám...:P Azóta megvan, és semmi baja, igaz nagyon vigyáztam is rá, azóta már 7 pár converse tornacipőm van, mindet nagyon szeretem! :D
21/L
Én 1 éve kaptam a mostanit. És imádom.
Baromi kényelmes, túrázni is ebben járok, és a lábamnak semmi baja. Azon kívül "megjavította" a lúdtalpamat, és a bokasüllyedést (bár tuti, hogy ez nem a cipő miatt van, de én akkor is ráfogom).
Nem gáz, ha a csőgatyád rálóg, és eltakarja a csillagot. Vagy ha téged zavar, akkor türd be. :)
És ha téged zavar, hogy "tömegcikk", "tucat" leszel, akkor vegyél fel hozzá valamit, amitől kitűnsz a többi közül. Vagy ne sötétkéket vagyél, hanem másmilyet, ami ritkábban fordul elő az embereken.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!