Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse cipő? :D (rövid. )

Converse cipő? :D (rövid. )

Figyelt kérdés

Elméletileg fogok kapni suli kezdésre,mi a véleményetek róla,szeretitek,kényelmes?:)

[link]

13/f

2011. aug. 6. 23:14
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
tegnap 23:50 ~ Te nagyongyökér.. szerinted az 5 centis szakadást az ANYAGON, hogy a rákba ragasztja meg? XD -_-+
2011. aug. 7. 17:18
 22/41 anonim ***** válasza:
ismerek embereket akiknek 1 év alatt szétment. nekem van kb 5-6 pár, ebből a legrégebbi 6!!! éves, és egyetlen pici szakadás van rajta, pedig én képes vagyok egy felvételre szétcseszni cipőket, szóval... egyébként nekem első hordásra fel szokták törni a lábam ott, ahol a legszélesebb a lábujjaidnál, de másodszorra ilyen gondom már nincs velük és ettől eltekintve kényelmesek és imádom. 20l
2011. aug. 8. 18:19
 23/41 anonim ***** válasza:
68%

i love my converse :))

én az egyszerűséget kedvelem, nekem ugyanilyenem van csak barnás-bézsben. :) és igen, nagyon kényelmes az első öt használat után.

+ szerintem nem tucat, akkor, ha "tudod" viselni. egyénfüggő, egyszerűen nem áll jól mindenkinek.

2011. aug. 8. 19:16
 24/41 anonim ***** válasza:
68%

Imádom a converse-t!!! Nyugodtan vegyél, iszonyat kényelmes, 16 évesen kaptam az első converse rózsaszín "kis" tornacsukám...:P Azóta megvan, és semmi baja, igaz nagyon vigyáztam is rá, azóta már 7 pár converse tornacipőm van, mindet nagyon szeretem! :D

21/L

2011. aug. 8. 19:19
 25/41 anonim ***** válasza:
29%
11:24 Most a legnagyobb divat, te kutya:D Szánalmas vagy:D
2011. aug. 8. 19:19
 26/41 anonim ***** válasza:
20%
tömegcucc.
2011. aug. 8. 19:22
 27/41 anonim ***** válasza:
29%
19:22 ez a tömeg duma a legnagyobb tucat xD szánalmasok az ilyen irigyek, akiknek még converse sem tellik
2011. aug. 8. 19:25
 28/41 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. aug. 8. 20:08
 29/41 anonim ***** válasza:
65%
nekem is van egy converse cipőm, ezüst színű, és nagyon szeretem.. eleinte nem volt kényelmes, de nekem mindegyik új cipőm kikezdte a lábam eddig, szóval az annyira nem zavart.. kb. fél éve van meg, semmi baja, és kényelmes.. nem véletlenül ennyire drága.. és jól is néz ki!
2011. aug. 8. 20:23
 30/41 anonim ***** válasza:
65%

Én 1 éve kaptam a mostanit. És imádom.

Baromi kényelmes, túrázni is ebben járok, és a lábamnak semmi baja. Azon kívül "megjavította" a lúdtalpamat, és a bokasüllyedést (bár tuti, hogy ez nem a cipő miatt van, de én akkor is ráfogom).

Nem gáz, ha a csőgatyád rálóg, és eltakarja a csillagot. Vagy ha téged zavar, akkor türd be. :)

És ha téged zavar, hogy "tömegcikk", "tucat" leszel, akkor vegyél fel hozzá valamit, amitől kitűnsz a többi közül. Vagy ne sötétkéket vagyél, hanem másmilyet, ami ritkábban fordul elő az embereken.

13/l

2011. aug. 8. 20:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!