Hány pólótok van lányok amit suliidőben hordotok? 12,13,14 éves lányok válaszát várom. : )
Figyelt kérdés
olyanok is válaszolhatnak akik nem annyi idősek de inkább rájuk lennék kíváncsi.2011. aug. 6. 19:08
12/20 anonim válasza:
úristen, én nem tudnám megszámolni
13/20 anonim válasza:
111, de biztos félreszámoltam és néhány mosásban van. Ezek rövidujjúak, pántosak, atlétafazonok, trikók.
Az ing, egyéb felső, hosszúujjú nincs benne, de azokból jóval kevesebb van.
14/20 anonim válasza:
van egy millió pólóm,meg gatyám de amit hordok is az csak 5-6,gatya pedig 1 rövid,egy hosszú és egy másik hosszú de azt csak télen hordom,plusz van 2 cicagatyám azokat is télen hordom
13L
17/20 anonim válasza:
most nem szeretném megszámolni, kb 20db pló... de lehet több is 15L
18/20 anonim válasza:
Öcsém, csak én vagyok ilyen csóró?:D Van kb. 5 rövid és 2 hosszú ujjúm, oszt' csókolom. Minek annyi ruha? Egyébként is utálok vásárolni.
13/L
19/20 anonim válasza:
hosszuujju rövidujju összesen 70-80 db de abbol nax 10-et hordok
20/20 anonim válasza:
Még 110 pólók Jézus Isten, jóhogynem van egy egész boltotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!