Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen munkát lehet találni...

Milyen munkát lehet találni iylenkor suliidőben egy 13 éves lánynak? 13/L

Figyelt kérdés
mert kéne egy kis pénz am hajdúszoboszlói vagyok
2009. okt. 6. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan semmilyet. 15 évesen is csak suliszünetben dolgozhatsz szülői engedéllyel. Ha ismerősi körben esetleg van kinek segíteni, lehet remény rá, kérd meg a szüleidet, h segítsenek ebben. (kutyasétáltatás, krumpliválogatás, vagy nem is tudom, mi mindenben lehet segíteni egy ekkora leánykának, amiért esetleg valaki még fizetne is.
2009. okt. 6. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerőst kéne keresni, akinek szüksége van segítségre, a szüleiddel barátnőiddel szövetkezve.

Gyerekvigyázás, vasalás, bevásárlás.

Szórólapok kihordása ismerős vállalkozónak.

Reklámdekorációs cégnél sok kis apró fólia kiszedése(megmutatják)

Kis másodikossal, harmadikossal tanulás, akinek nem érnek rá a szülei.

Szőlő, alma, körte-szedés, krumpliszedés, esetleg kertásás, lomb összeszedése.

Csak felnőtt segítségével találhatsz munkát. Ezen kívül írj egy írólapnyi kis szöveget, hogy munkát vállalnál: takarítás, udvarsöprés, kerti munka, borítékolás, iratrendezés stb., és egy ismerőssel fénymásoltass jó sokat, és tűzd ki ide-oda, ahol sokan járnak, meg dobj olyan postaládákba, ahol látod, hogy lenne pénz, d enincs kertész. bébiszitter.

Hazakísérhetnél oviból-isiből kicsiket, egy kis pénzért pl.

Másik: Egy nagyobb diák vállaljon munkát diákmelós cégnél - pl. újságkihordást - és neki segítessz.

Bedolgozó munkát is kereshetsz újságban, interneten.

Szedhetsz össze papírt, vasat, üveget, s eladod, visszaviszed.

Régebben a vadgesztenyét, csipkebogyót is átvették, nem tudom, van-e még ilyen?

2009. okt. 6. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kukoricatörés pl. jó, keress ismerőst, aki kézzel akarja töretni, pl. hibridkukoricát.

Esetleg kérdezd meg szaunában, szoláriumban, nem kell-e takarítani, néha beugrani "ottlenni", hátha.

Készíthetsz kézműves tárgyakat, s eladod a piacon, hét végén.Most ilyen halowineset, aztán rögtön karácsonyit.

Ha van ócskapiac, régiségvásár, kiviheted az otthon felgyűlt lomot. Meglepően sok pénzt kiárulhatsz.

2009. okt. 6. 14:13
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok válazst

a toábbiakat várom

2009. okt. 6. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
saját készítésű fan tárgyakat árulhatnál az interneten. nem feltétlenül egy adott bandához, de mondjuk emo-s, szivárányos, stb.
2009. okt. 7. 19:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Hobbi boltban vagy multinál vehetsz gyöngyöket, tollakat, pihéket. Dekorálhatsz vele jópofa ceruzákat, golyóstollakat, készíthetsz tolltartóra fityegőt, mobiltelefonra való ékszert, fülbevalókat, nyakláncot, stb., aztán eladhatod a barátnőidnek, osztálytársaidnak, sőt, a neten is árulhatod (de csak utánvéttel, okosan!).
2009. okt. 10. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia,én meg szováti vagyok,közel lakunk egymáshoz...:)Hát 13 évesen nem hiszem,h. találsz munkát,főleg suli mellett.Esetleg a szórólapozás,azt tuti rádbízzák.Én is szórólapoztam tavaj szoboszlón.szilfákalján tűzd ki,h. szórólapozást vállalsz,mondjuk 600ft/óráért,és 1 telefonszám.Szerintem az új fürdő miatt,az vállalkozók (masszázs,kozmetika stb,ami még lesz az új fürdőbe) úgy is el akarják terjeszteni magukat,szórólapokkal,és oda meg kell a segítség.Pl a gyerekfelügyelés óriási felelősség.MÉg te is gyerek vagy.Ilyenekan sztem ne is gondolkozz.
2009. okt. 12. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Állj ki egy sarokra a főúton!
2009. okt. 30. 22:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó egy jó nagy paraszt f@sz volt!!!!!Írtó se.gfej...........El tudom képzelni mekkora inteligencia van benned.....
2009. okt. 31. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!