Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet olyan ruhákat venni...

Hol lehet olyan ruhákat venni ami jól néz ki és nem drága?

Figyelt kérdés
Lécci segítsetek!!Előre is köszi
2009. ápr. 9. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
nyitott szemmel kell járni ez az első szabály, még a drága boltokban is vannak szezonvégi leárazások, vagy hibás áruk, amit felannyiért megveszel, és otthon könnyen rendbe lehet hozni. Én konkrétan a jeans clubbot tudom ajánlani, elés sokféle ruhát lehet ott kapni, és nem drága, ráadásul mindig van leértékelés. Ugyanigy ajánlom a kinaikat és a turkálókat is.
2009. ápr. 9. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a Nex orker üzleteket ajánlom.Elég drága,de ha nyitott szemmel jársz,mindig találsz pár állványt,amin leértékelt cuccok vannak.Én így jutottam 2000-ért és 1300-ért olyan gatyákhoz és szoknyákhoz,amiknek eredeti ára 12.000 volt!:Dszóval,én mindig benézek oda...egyébként sajnos elég drága...
2009. ápr. 9. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én az Angol-használtruha boltokat ajánlanám....a nevévvel ellentétben a legtöbb ruha új és nem egyszer látam ott Mango,Cactus Clone és egyéb márkás ruhadarobkat. 2000Ft kapsz 1kg ruhát! Senki nem fogja tudni, hogy nem valamelyik csini-vini plázában veted :)
2009. ápr. 9. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
17%
Hagyjátok már ezeket az undorító turkálókat!!!!
2009. ápr. 9. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!