Mik egy szekrény "alapdarabjai"?
Figyelt kérdés
szeretném kicsit felfrissíteni a ruhatáram így hogy jön a tavasz, nyár. Nem ilyenekre gondolok h nadrág :D hanem pl hogy farmer miniszoknya2009. ápr. 9. 18:29
1/4 anonim válasza:
Farmer, miniszoknya, semleges trikó (lehetőleg fehérben és feketében is), pulcsi, ami mindenhez megy, bulizás után is magadra kaphatod, de akár egy délutáni barátnős talin is megállja helyét(pl. fekete), magassarkú fekete cipő, fekete táska. Szerintem ezek a klasszikus értelemben vett alapdarabok.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Írjon még azért, aki tud hozzátenni :)
2009. ápr. 9. 18:51
3/4 anonim válasza:
egyetértek az első hozzászólóval, de még írnám azt, hogy egy fekete koktélruha - ez is alapdarab egy nő szekrényében :)
4/4 anonim válasza:
Fontos sztem még egy kényelmes, alacsonyabb sarkú szabadidőcipő (babacipő) is, esetleg egy nőiesebb sport/tornacipő, illetve egy szandál vagy papucs.
én még hozzátenném a következőket: egy könnyű, színes nyári kendő, egy világos blézer, és egy ujjatlan egyberuha. szoknyából egy farmer mini, egy sima mini, és egy hosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!