Lányok! Neketek mely férfi trend tetszik? Szóval hogy jönn be nektek egy fiu öltözködés alapján
Egy NORMÁLIS férfi farmer + póló vagy ing + hozzáillő cipő. Ezt persze hétköznapokon viselje. Haja olyan legyen, ami illik az arcához. Alkalomhoz normálisan öltözzön fel, ahogy írta előttem valaki, hogy "ünnepélyesebb" helyre ne farmerban kísérjen el. Én nem ez alapján választok párt, de azért ne nézzen ki úgy, mint egy "mamapicifia" :P Felőlem felvehet akármilyen színű ruhát, ha jól áll neki, de lányos színeket azért ne sűrűn hordjon :P Röviden ennyi.
Amúgy nálam az arc+belső dönt. Azt utálom, ha egy fiú többet jár vásárolni, mint én, és több időt tölt a tükör előtt, mint én.
Ha egy fiú "divatos", de az arca nem tetszik, akkor nem érdekel az egész fiú úgy ahogy van. De ha nagyon-nagyon bejön az arca, de túl "unalmasan" öltözik, akkor lesz*rom hogy milyen ruhái vannak, akkor is tetszeni fog :D
15/L
Én leszarom,hogy márkás cuccokat hord-e ,ha nem néz ki jól ugysem számít.
Te már kezdessz átmenni divatmajom kategoriába nálam.
nekem elsősorban az tetszik ha egy férfi jól érzi magát a ruhájában mert az sugárzó :)
nekem a farmer, valamilyen szép, jó minőségű cipővel plusz egy különleges polóval, és nem a New Yorkeres figurásokra gondolok, hanem olyanra amin tényleg látszik hogy jó, ez lehet akár kínais is, vagy egy férfias ing, ami nem csillog meg villog meg egyéb dilik. és nekem nem nagyon tetszenek az kiegészítős-bizsus férfiak, hanem inkább az egyszerűbb de annál nagyszerűbb öltözködést preferálom :)
23/N
Nekem az ilyen stílusúak jönnek be :D
2011-08-02 23:55 vagyok
én még kiegészíteném azzal,hogy ne hordjon ékszert,semmilyet,maximum jeggyűrűt,ha az én párom,mert az is a lányok dolga... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!