Miért van az hogy a férfi és a női öltözködés határai ennyire kezdenek összemosódni a fiatalok körében?
Figyelt kérdés
Csak mert most már éles szemmel kell járni ahhoz az utcán hogy ha megbámulsz egy "lányt"nehogy a végén kiderüljön hogy bezzony az egy fiú.Talán azért mert a divatdiktátorok csöppet homárok? Vagy most az a divat hogy legyél ilyen cuki kis fiú?2009. márc. 26. 15:42
1/12 anonim válasza:
Hogyne lehetne már megkülönböztetni a fiút a lánytól.?:D
Hülyeség. Talán azért mert vasalt haja van a srácnak.?
Nekem is vasalt hajam van répanacit hordok színes cuccokkal mégse néznek csajnak soha.
a sok stylist megpróbál a srácoknak is olyan ruhákat tervezni mint a csajoknak. mertha megnézed a csajok ruháit mennyivel színesebbek kreatívabbak.
17/F
2/12 anonim válasza:
Igen, azért.
Mert hódít a liberalizmus, nem kellenek már a nemek sem. Majd szaporodnak helyetted a niggerek.
3/12 anonim válasza:
Semmiköze nincs ezeknek a melegséghez és leszbiséghez.
Attól h srácok vasalják a hajukat még nem tesznek rosszat magukkal.
Eza stíílus.(Y)
4/12 A kérdező kommentje:
Hát én már sokszor tévesztettem össze hátulról és amikor megfordult akkor látom hogy héka ennek pejhesedik az álla.Nem azt mondtam hogy nem felismerhető.De azért a mai divat csöppet a lányosság írányába tolódik.
2009. márc. 26. 17:11
5/12 anonim válasza:
értem. (:
te is követsz vmien irányzatot v sajátos vagy.?
7/12 anonim válasza:
divatból és egyediségből minden lehet! még akár szoknya is a fiúknak! 18/L
8/12 anonim válasza:
Ja persze. A jövő pinája meg a segg, mi?
9/12 anonim válasza:
Hát egyfelől tényleg lányosan néznek ki a fiúk, másfelől a lányoknak nagyon sok olyan ruhájuk van, ami tabu a fiúkon, szóval nem összemosódik, hanem eltolódik, csak még nem szokta meg a szemed.
10/12 A kérdező kommentje:
És szerintem a színek közül legalább azt a rózsaszínt is tabunak kén nyilvánítani a fiúk körében.
2009. márc. 27. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!