Lányok! Neketek mely férfi trend tetszik? Szóval hogy jönn be nektek egy fiu öltözködés alapján
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 22:16
1/19 WhiteLabel válasza:
BMW vagy jobb, zselézett haj, lehetőleg ing, vagy izompóló, persze izom is kell hozzá, tapasztalat:D
2/19 anonim válasza:
Én barátnőm szereti a sportos öltözetet, a farmer+ing kombót és a felfelé állított rövid hajamat zselével vagy vaxxal.
3/19 anonim válasza:
Az igen egy igazi ku.va válasza!Te csak a pénzre mész csic.ka láma!
4/19 anonim válasza:
Sportcipő, divatos ing vagy póló/pulóver, farmer :)
5/19 A kérdező kommentje:
én öltözködésemre a jellemzők:általábban az összes cuccom new yorkeres,valami jó féle kockás ing,rövid nadrág fehér tomy hilfigeres tornacipö+ kiegészitök márkásabb divat (esprit)óra meg medálos ezüst lánc ha kicsit bolondosabb vagyok akkor vicces smylis poló farmer rövidnadrág és lacoste torna cipö és szines odm jelly óra 19 éves vagyok és sokak szerint jól öltözzök,persze van aki szerint nagyon dedos de nekem így jó!de álltalában akik fujjogják a ruháim azért van mert irigyek...tapasztalat :)
2011. aug. 2. 22:25
6/19 anonim válasza:
Ha tiszta és előnyös ruha, akkor mindegy, de fontos, hogy alkalomhoz illő legyen - ne farmerben kísérjen az Operába és frakkban a strandra. Amúgy a kölni hatalmas hátrány nálam, pláne, ha túl intenzív. A haj legyen tiszta, sose zsíros. A sapkákat utálom.
7/19 anonim válasza:
én nem szeretem ha egy srác divatmajom, meg órákon keresztül járkál a plázákban...
8/19 anonim válasza:
Ha nagyon helyes a srác meg amúgy ápolt, akk teljesen mindegy mi van rajta, persze ne legyen olyan roha amit még apám sem venne fel...de tulajdonképpen sztem baj ha valaki ez alapján választ partnert vagy ez alapján válogat...
9/19 anonim válasza:
ing, szűk (nem testhez simuló) farmer, sportcipő - nem converse, aminek a gumirésze elől olyan, mintha berágóznám a körömcipőmet. ha jól áll neki, akkor zselézett, ha nem, akkor nem zselézett haj. semmi fülbevaló, óra nem mindennapos, nyaklánc vagy karkötő oké. és merjen mosolyogni :D
17/L
10/19 anonim válasza:
Nekem a férfi hátsó és láb jön valahogy be. Nem tudom jól elmondani de van gatya amiben nem látszik teljesen a fenék nem olyan szűk, de azért látható hogy formás mert talán nem húzza fel hónaljig a gatyát. Utána a lábnál meg látszanak az idomok az szűkebb de nem cicanadrágos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!