Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cipőről? Hol vehetek ilyet, Nagyon drága?

Figyelt kérdés

Bocis a sok kérdések miatt. Egy nike high heels cipőről lenne szó. Hol lehet venni és milyen árba? Felvennétek egyáltalán?

Itt a link: [link]

Meg még ez is: [link]

Ezek és a többi szépség. :D

Egyébként minden plázát végigjártam és sehol sincs voltam már tíz városban de semmi. előre is köszi.

2011. aug. 2. 21:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát Köszi a véleményeket még írhattok mert érdekel a vélemény. Egyébként én se olyan helyre gondoltam hogy leugrok benne a közértbe vagy hasonló. Hanem diszkóba egy hasonló furcsa stílusú ruhához... Hát nem tudom... :) nekem akkor is jó lenne ha lenne egy ilyen a cipősömben. :)
2011. aug. 3. 07:14
 12/21 A kérdező kommentje:

[link]

Találtam egy olyat ami nem annyira csicsás vagyis szolidabb.

2011. aug. 3. 07:19
 13/21 anonim ***** válasza:
utánamdobnák se kéne :S ezek bűnrondák de tényleg :S
2011. aug. 3. 11:05
 14/21 anonim ***** válasza:
68%
áhh mindenki leszólja, de szerintem iszonyat jóók:) azt hiszem neten lehet rendelni, pontos oldalt sajnos nem tudok:( én felvenném mert egyedi és különleges
2011. aug. 3. 13:17
 15/21 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a vélemény. (utolsó) Imádom a különleges cipőket. Télen vettem egy ezüstszínű bolyhos hótaposót olyan mint egy holdjáró és végigmentem a buszmegállóba és rengetegen néztek pár barátnőm leszólta de nekem nagyon tetszett. :) Imádom a feltűnő cuccokat.
2011. aug. 3. 17:35
 16/21 anonim ***** válasza:
vaterán fent vannak, sztem nem rosszak..:O:D
2011. aug. 6. 10:54
 17/21 anonim válasza:
szerintem az ilyen sportcipő kinézetű magassarkúk iszonyat rondák, soha nem venném fel. semmiképp sem az elegancia/stíulusosság az, ami eszembe jut ezekről a cipőkről és a viselőjükről
2011. aug. 6. 11:12
 18/21 piciamii. ***** válasza:
szerintem biztos nem olcsó. de szerintem ne a mi véleményünket kérdezd, hanem a sajátodat. ha neked tetszik, akkor ne érdekeljen más véleménye... te hordanád, nem?..
2011. aug. 6. 17:10
 19/21 A kérdező kommentje:
nem tudom most már egyre inkább nem. De majd még meglátom. :)
2011. aug. 8. 08:50
 20/21 anonim válasza:
Ne érdekeljen kinek tetszik,kinek nem,te fogod hordani nem más.A fekete egyszerű(amit egyik kedves hozzászóló mutatott)tényleg nem rossz,ettől függetlenül az előzőek nekem se tetszenek.Bár én is szeretem a furcsa és egyedi cuccokat.Tuti kitörném benne a lábam:D És egyszer már ajánlottam neked a Józsefvárost,de most láttam jókat a westend aluljáróban.2000környékén vágják hozzád a cipőket.bent a westendbe is van olyan cipős bolt,ahol vannak érdekes cipők,ha jól emlékszem az alsó szinten:)
2011. aug. 13. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!