Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cipőről? Hol vehetek ilyet, Nagyon drága?

Figyelt kérdés

Bocis a sok kérdések miatt. Egy nike high heels cipőről lenne szó. Hol lehet venni és milyen árba? Felvennétek egyáltalán?

Itt a link: [link]

Meg még ez is: [link]

Ezek és a többi szépség. :D

Egyébként minden plázát végigjártam és sehol sincs voltam már tíz városban de semmi. előre is köszi.

2011. aug. 2. 21:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
soha nem vennem fel, meg ha fizetnenek nekem akkor sem vennem meg
2011. aug. 2. 21:08
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

hát ez...szerintem ritka ocsmány cipő,de ha neked tényleg tetszik,szerintem max külföldről tudsz rendelni,nem hinném hogy itthon ilyet árulnak.

nézz körül neten,esetleg menj be egy nike boltba és érdeklődj az eladóktól vagy az üzletvezetőtől,hátha tudnak segíteni.

2011. aug. 2. 21:12
 3/21 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az első nem is annyira rossz :D lehet felvenném

amúgy ebayon 100%,hogy kapsz

2011. aug. 2. 21:19
 4/21 anonim válasza:

hali

nekem se tetszik,bár különleges,a színe miatt nem sok mindenhez tudod hordani.Józsefvárosi piacon vannak ehhez hasonló érdekes cipők.5000körül.Persze a márkásba kell nézni,ha nem 1hónapig akarod hordani(kínai márka)De ott tuti találsz olcsón extravagáns cipőket.

2011. aug. 2. 21:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
hú, szerintem ez nagyon csúnya. egyébként itthon nem láttam nike-t, csak ilyen kínais tornacipő-magassarkút, de az is ocsmány..
2011. aug. 2. 21:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem ritka ronda!!!! Pedig nekem tetszik a gumicsizma, meg az ugg is...na de ez. Én is láttam "nevenincsen" magassarkú tornacipőt. Kb. fél órán keresztül sokkos állapotban voltam tőle. Szerintem itthon nem kapható még. Mielőtt megveszed gondold át még párszor. Ha még az 1hetes gondolkodás után is tetszik, akkor hajrá, a te lábad:D

17/L

2011. aug. 2. 22:01
 7/21 anonim ***** válasza:

[link]

Nem az én stílusom, de ha tetszik, hordjad nyugodtan. Nehogy már az alapján dönts, hogy nekünk mi tetszik. :)

2011. aug. 2. 22:02
 8/21 anonim ***** válasza:

22:01 vagyok

Azt elfelejtettem, hogy hiába Nike...drága, márkás stb, akkor is gagyi hatása van:S

2011. aug. 2. 22:03
 9/21 anonim ***** válasza:

Atyaúristen, ezek bűnrondák. Nincs bajom sem a sportcipőkkel (bár én nem hordok), se a magassarkúval, de könyörgöm, miért kell keverni két ennyire eltérő stílust???

22L

2011. aug. 2. 22:45
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valahogy úgy cigós beütése van legalábbis az első képről. Nekem nem igazán jönnek be.
2011. aug. 2. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!