Honnan a csudából szerezzen egy 16-17 év körüli lány tornadresszt?
ma 10:40
mekkora egy paraszt vagy!
aki nem akar tornadresszt hordani, az kispadon akar ülni??
micsoda elmélet.. írod ezt egy sportolónak :P
sajnálom a jövendőbeli feleségedet!
Nem értem minek a menstruálásról és a kispadon ülésről megy a vita? főleg hogy nem is ide tartozik. Az egy más téma hogy a tornadressz így rossz meg úgy rossz nekünk lányoknak, a fiúk szívesen látnak minket abba, de a legtöbb gimiben külön van tesi a lányoknak és a fiúknak szóval ettől nem kell tartani. Egyébként a decathlonban vannak jó dresszek, igaz nem a legolcsóbbak de vannak ott nagy méretben is.
Ezen az oldalon rengeteg dresszek vannak, egyik osztálytársam is innen rendelt, mert tesi órán csak ez védi a derekát persze vesz rá pólót meg nadrágot de ez most mindegy.
Egyébként nem hinném hogy a tanárod kérni fogja mivel ezt már általánosban sem kérik senkitől, és ezért van nagyon kevés hely ahol kapni lehet, szóval ezt beszéljétek meg a tanárral ha nagyon erőlködik.
Sziasztok.Az idei tanévre vettem ezeket az internetről 6000ft-volt.Már használtam az egyiket tök kényelmes.Bugyit nem húztam alá de akit zavar a fazona vehet alá harisnyát.De úgy kissé kényelmetlen,és ronda ha tesi közben kiszakad.Én anélkül hordom.Kicsit sűrűbben csúszik félre a gyakorlatoknál de a kényelem a fő ,na és hogy nem izzadok ott lent se bele annyira, mert könnyebben szellőzik.A barátnőim is 2 kivételével ilyet hordanak és nem panaszkodnak rá.
14L
Szia!
Nálunk általános felső tagozatában volt kötelező a dressz, de lehetett rá húzni pólót, illetve nadrágot. Ha megvolt akkor lehetett kérni felmentést. Mondjuk nekünk annyiból szerencsénk volt, hogy a fiúk és a lányok külön tesiztek, plusz nálunk nő volt a tanár és megértette az ilyen dolgokat is. Egyikünk sem halt bele, hogy fel kellett vennie. Azt a heti 2*45 percet ki lehet bírni.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!