Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan a csudából szerezzen...

Honnan a csudából szerezzen egy 16-17 év körüli lány tornadresszt?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam találkozott a tesitanárunkkal, és kiderült hogy új tesitanárunk lesz. Persze a régi azt üzente neki hogy szóljon minden lánynak hogy lehetőleg minél hamarabb szerezzen be tornadresszt mert, az új tanárnak nagyon ez a mániája. A régi tanárunk is csodálkozik ezen mert ő sosem kérte és teljesen normális. Az osztályban mi lányok meg néhány szülő is teljesen kivan most akadva mert ugye dresszt általános iskola alsó osztályában volt kötelező, és szinte nem is lehet kapni már nagyobb méretbe. Ha valakinek van valami ötlete honnan lehet szerezni az legyen szíves írjon mert ki tudja hogy szeptemberbe ez az új tanár mivel fogad majd minket. Köszönöm előre is a válaszaitokat. 16/L
2011. aug. 1. 14:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én sem értem a logikáját, de hát ez van... :S
2011. aug. 1. 17:00
 12/26 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ezt a kérdést csak egy perverz írta, elég sok fetisiszta van itt gyk-n. Amúgy sem kötelezhet ilyenre a tanár...főleg, ha a szülők is tiltakoznak, beszélni kell az igazgatóval és kész. Mert mi lesz, ha nem vesztek fel tornadresszt? Készség tantárgyból nem lehet buktatni. Kamu az egész.
2011. aug. 1. 17:29
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

"Készség tantárgyból nem lehet buktatni. Kamu az egész."

Hogyne lehetne. Tesiből ugyanúgy meg lehet bunki, mint ahogy rajzból is vagy akár technikából is.

2011. aug. 9. 13:59
 14/26 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező, kedves lányok.

Eszméletlenül túlreagáljátok a tornadressz témát és hoztok fel minél több és több kamu indokot csak hogy ne kelljen felvenni....vagy inkább ne kelljen semmit csinálni a tesin csak a kispadon ücsörögni és hájat növeszteni meg trécselni!

válasz 08-01 14:17-nak: nagyon szép ruha és véletlenül sem pedofil, már csak azért sem mert akkor ennyi erővel a fürdőruha is az lenne sőt a bikinit hová sorolnád? te betiltanád a strandon a kislányoknak, tiniknek, nőknek?Pedig ugyan abból az anyagból van, csak a felsőrész más kialakítású...esetleg színes.

Fürdőruhában mutogatni a puncikád meg a segged a vadidegen tömegnek és nem csak a saját korosztályod fog nézni az nem pedofil dolog. (idi0ta rib@nc)

válasz 08-01 14:22-nak

nektek mindig megjön...reggel este délben kajaközben buszon repülőn dogírás közben...csoda hogy el nem véreztek a mai világban mikor létezik 5 millióféle gyógyszer tampon és betét. Bezzeg mikor a fürdőruhában, meg bikiniben kell mászkálni akkor sosem jön meg...

válasz 08-01 14:31-nak

fürdőruhában nem gáz mászkálni meg tangában..az nem...

de látom te is jössz a "jajj megjött" kamu szöveggel

válasz 08-01 15:34-nak

elavult meg egészségtelen jah mint a fürdőruha, de biztosan azért viselik a tornászok is mert a mozgást akadályozza...jaja műszálas..nézted e már a lányod fürdőruhájának címkéjét hogy miből készült..

jééé ugyan abból...milyen véletlen

Már csak azért sem egészségtelen mert míg a pamut póló és nadrág nem engedi át az izzadságot, és abban fel lehet fázni. Ellenben a dressz gyorsan szárad mert az izzadság gyorsan elpárolog, mert légáteresztő.

válasz 08-01 16:05-nak jah kiütésed... biztos a fürdőruhától is az van...(mivel ugyan az az anyag)

válasz 08-01 15:11-nak ott a pont :)

Szóval nyugi lehet venni akár milyen méretben 2-4 e ft teli vele a vatera teszvesz. Turkálóban is van olcsón

de lehet csináltatni is kemény 5-6 e ftért ami nem hiszem hogy akkor nagy összeg mikor sminkre rúzsra ruhákra 1 hét alatt elköltetek 10-20-ezret is.

A sok aggódó pitsának jelzem hogy nyugaton kötelező a dressz készítés!...ott nincs ilyen hogy a kispadon seggelünk mert megjött ott testnevelés van és a tornadressz a legmegfelelőbb ruha!

2011. aug. 28. 15:54
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

tessék a válasz az aggódó pitsáknak még L-es méret is van ahhoz meg már 180 centisnek kell lenni

[link]

[link]

2011. aug. 28. 16:02
 16/26 anonim ***** válasza:
67%

MA 15:54

Igen, képzeld, a fürdőruhától is lettem már kiütéses. Van egy bizonyos anyagösszetétel, amire allergiás vagyok. Erről nem tehetek, ez jutott. Varrattam magamnak fürdőruhát, ami pamut anyaggal van bélelve, így nem érintkezik közvetlenül a bőrömmel a műszálas anyag.

2011. aug. 28. 16:09
 17/26 anonim ***** válasza:
49%

15:54

Jajj de látszik hogy pasiból vagy -.-

Figyelj, a lányoknak egy hónapban egyszer kb. 5 napon át megvan. De ez nem olyan ám hogy naponta kétszer kicsréled és cső, hanem egy csomó lánynak egy tök normális tanórát úgy kell végigülnie hogy azon izgul, vajon nem ázott-e át, és nem csupa véres-e a nadrágja. Sajnálatos de ez van.

És a betét egy tornadresz alatt kegyetlenül átlátszik, ami nem kicsit igénytelen és csúnya hatást kelt. Ez még egy dolog, de ha ezen az órán is játszik az átázásos dolog, akkor tudod nem valami kellemes azon izgulni hogy vajon nem csorog-e le a következő pillanatban a combjáról a vér. Dupla kellemetlen. Ráadásul ti fiúk ha egy lányon megláttok ilyesmit lazán fújoltok, meg hogy miért nem cserélt stb.

A másik. Nagyon sok lány amíg szűz NEM TUD tampont használni, mert fáj. Én is ezek közé tartozom szóval tudom. Ugye nem kell elmagyaráznom neked a tampon és a betét közötti különbséget?

És ha tudni akarod fiú osztálytársak előtt fürdőruhában is ugyanolyan kellemetlen mászkálni azoknak akiknek nincs jó alakjuk. Ráadásul ne tudd meg hány strandolást kell egy átlag lánynak lemondania mert megvan neki.....

Szóval mivel neked ebben nem lehet túl nagy tapasztalatod, és nem tudod mennyire nehéz is néha midnenféle tornadresz nélkül elviselni ezeket a napokat, fogd be szépen a szádat és te nyugodtan mászkélj tornadreszben.

2011. aug. 28. 22:23
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

22:23

nos nincs kedvem vitatkozni...úgy se tudom a véleményedet megváltoztatni.

"És a betét egy tornadresz alatt kegyetlenül átlátszik,"

nos nem látszik meg... főleg azért mert ezek szerint te bugyi nélkül hordod a dreszt (ami nagyon helyes :D)

még szerencse hogy kisgyerek koromban kíváncsi voltam mi is az a tampon meg betét... eszméletlen sok vizet bír el

Ha nem bír ki 1 órányi erős vérzést akkor nem tornadresszel és nem a betéttel tamponnal van a baj hanem hanem lánnyal aki a vérveszteségbe belehalt.

"akkor tudod nem valami kellemes azon izgulni hogy vajon nem csorog-e le a következő pillanatban a combjáról a vér."

érdekes még egy lányt se láttam soha véres combbal...és a kispadot sem neveztétek

"És a betét egy tornadresz alatt kegyetlenül átlátszik,"

Ezt nem tudom honnét vetted..de nagyon tévképzetekben élsz

"Nagyon sok lány amíg szűz NEM TUD tampont használni, mert fáj."

nah persze azt már csak azért sem hiszem el mert 16 évesekről beszélgetünk...de lassan már a 12 évesek között sincs szűz.

Hát nem akarok az érzékeny lelkivilágodba belegázolni de ha neked 16 évesen egy tampon fáj akkor jó kicsi szűk hüvelyed lehet, sajnálom azt a férfit aki majd a partnered lesz. (és nem a szüzességed

Már látom is a kifogásokat az esti sex elkerülésére..meg a most így nem jó most úgy nem jó...

Tamponban is van több méret...van külön kislányoknak.. (8-9 éveseknek is)bár csodálkozom hogy ezt egy magát NŐ nek tartó lánynak (bár szerintem csak hisztis pitsa) kell elmagyaráznom.

"fiú osztálytársak előtt fürdőruhában is ugyanolyan kellemetlen mászkálni"

Ez a női logika: miben különbözik egy kevésbé érett (16 éves fiú) egy 30 vagy egy 40 éves vagy 50-60 éves faszitól

Mindegyik meg fog nézni...sőt a vadidegen még gátlástalanabbul mert nincs vesztenivalója...egyébként meg

egyszó mint száz b@sztok mozogni, segget növesztetek, elhíztok aztán szarul néztek ki és nem akarjátok mutogatni magatok.

Minden lány aki nem elhízott, és mozog,az karcsú és jó az alakja és nincs mit szégyelnie.

Azt már hozzá se teszem hogy a testmozgás (egészségesebb életmód)jó hatással van a ciklus problémákra (összevissza hébehóba napokig vérezgetés)

2011. aug. 30. 10:40
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

Még a cicanadrág alatt is átlátszik, nem hogy egy tornadresz alatt. Kidurorodik tudod...

És igenis át lehet ázni egy óra alatt..ráadásul a víz egy dolog, mert tök átlátszó,nem üt át a nadrágon hogyha telt állapotba leül benne az ember..

Az hogy manapság már a 12 évesek sem szüzek, remélem költői túlzásnak szántad, mert nekem egy korombeli barátnőm sincs aki ne lenne szűz..sőt igazából ismerősöm se..

Csak azt nem értem hogy egy pasi miért hiszi azt hogy jobban tudja ezeket a dolgokat.. de mindeggy nem magyarázok neked, majd ha lesz csajod akkor leoszt ő helyettem ha ilyeneket mondassz neki ;)

2011. aug. 30. 18:17
 20/26 anonim ***** válasza:
És ha nem vetted volna észre a probléma most sem a tornaórával van, hanem azzal hogy mit kell alatta viselni.
2011. aug. 30. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!