Hol lehet venni magasított derekú farmert?
2011. júl. 29. 20:44
1/11 anonim válasza:
Remélem kapsz választ,mert én is nagyon szeretnék ilyet:D
2/11 anonim válasza:
kérlek ne.....ez rosszabb mint a "beszartam" nadrág.
3/11 A kérdező kommentje:
Miért lenne rosszabb? Tudod az a baj, hogy... mindenhol csak csípő nadrágot lehet kapni és sehol nem láttam még olyan nadrágot ami feljebb jött volna a csípőnél.. a csípő nadrág engem nagyon idegesít, mert könnyen meglehet fázni meg lecsúszik szóval ki nem állhatom és szerintem ez nagyon rossz, hogy mindenhol csak csípőnadrágot árulnak!
2011. júl. 29. 21:08
4/11 anonim válasza:
Ez a nadrág pont divatos, nekem bejön nagyon :)
5/11 hot_kiss válasza:
Szerintem a nagyobb márkájú üzletekben nézd meg. Egyébként szerintem is jól néz ki és én is rühellem a csípőnadrágokat, de hála istennek én kapok nem olyat is(:
6/11 anonim válasza:
Ez is talan ez a fele fazon [link]
7/11 anonim válasza:
Cosmos-ban 1500 Ft-ra voltak leárazva ilyen gatyák.
Én tavaly kerestem ilyet, de sehol nem volt, végül mégis tudtam venni egyet valahol, de már kifogytam belőle:-S
8/11 anonim válasza:
szerintem ez a nadrág-fazon nagyon csúnya. nem mondom, hogy csípőnadrágot vegyél, mert tényleg van egy csomó hátránya és nem mindenkinek áll jól, idegesítő valóban, hogy szinte sehol nem lehet más fazont kapni. de azért a csípőnadrág és a majdnem a melledig felérő nadrág között van átmenet. a peek&cloppenburg-ban vannak asszem madonnás farmerek, azok is feljönnek kb a köldököd magasságáig, vagy a levi's-es farmerek is. ezek szerintem jóval ízlésesebbek, mint a szupermagas derekú nadrágok. de ez persze csak az én véleményem, ha neked ez tetszik, vegyél ilyen nyugodtan :)
9/11 anonim válasza:
minden újdonságot utálják az emberek.remek :D
én a kínaiba vettem ilyet,de annak olyan volt az anyaga, mint a cicanadrágnak. szóval vékony:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!