Skate girl kérdése:
Szerintetek gáz az öltözködésem?
Figyelt kérdés
Egy DC cipőhöz (magasított szárú, szines)felveszek, egy szakadt cső farmert, vagy egy másik csőgatyát (farmer), egy sportos felsőt, és rá egy inget, vagy egy kardigánt. mondjuk a kardigán olyan kötött féle, és inkább olyan bordáig érő, és színes. szerintetek ez így összeillik?2011. júl. 29. 11:25
11/13 anonim válasza:
Ja, mi vagyunk a gázak, de te aggatod magadra, amit szekrényben találsz válogatás nélkül...
12/13 anonim válasza:
Megkérdezed, hogy gáz-e az öltözködésed, erre még mi vagyunk leszarozva amiért őszintén megmondjuk?!
shut the f*ck up.
13/13 anonim válasza:
Én láttam már olyat össze nem illő darabokat vett magára. Szóval szerintem nem olyan különleges a dolog, sportos ing meg kötött bolero, hát van ilyen, láttam én már selyemszoknyát venni sporttrikóval pl. Tescoban, utcán, stb. Mondjuk jót mosolyogtam rajta magamban, de látni láttam már ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!