Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet Bp. -en szép,...

Hol lehet Bp. -en szép, igényes hajba való virágokat kapni pár száz ft-ért?

Figyelt kérdés

H&M-et meg hasonlókat amik plázában vannak ismerem, és nem pár száz forint, szóval ezeket kérlek ne írjátot.

2-3 száz ft-ra gondoltam. hátha valaki tud a belvárosban valami jó botlot.

2011. júl. 29. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:
youtubon egy csomo vidi van amiben azt mutatja h h lehet csinálni:):):) totál egyszerü:) müvirággal is bejátszható:) egyébként kinaiba lehet h találsz...bár ott is van 500-600-800 ftért de én vettem már 300ért is:)
2011. júl. 29. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Én bizsusban láttam ilyet, úgy emlékszem olyan 500 Ft körül volt, gondolkodom rajta, hogy én is veszek. Fel lehet csattolni a hajba és csillognak ilyen művirág. :)
2011. júl. 29. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
párszáz forintért nem fogsz találni szép, igényeset, csak műanyag csillógó kínais borzalmat
2011. júl. 29. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

Linkelnétek képet arról, mi az hogy igénytelen csillogó virág a hajban, és milyen az igényes?

2011. júl. 29. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:

én bizsuban vettem kb 500 Ft-ért.

[link]

olyanok mint ezek, csak jóval kisebbek. az egyik fehér és kb 2-3 centi az átmérője, a másik fekete és max 4 centis.

2011. júl. 29. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:

ez igénytelen:

[link]

2011. júl. 29. 18:22
 7/9 anonim ***** válasza:

igen...lehet igénytelent találni bőven kinaiba...de nekem sikerülte egy-két szép és egyszerü darabot kifognom:) igaz...én nagy kincsvadász vagyok:)

22l

2011. júl. 31. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Húú, akkor én most egy igénytelent vettem és rózsaszín. :) Bizsusban vettem. Csillog is.

Szerintem majd csak itthon használom akkor. :)

2011. aug. 1. 08:34
 9/9 A kérdező kommentje:

Mindíg ez van. kiírom ide a kérdése, és mire megkapom a válaszoakt, már magam is megoldom :D

Most például a Kosztolányin lévő fodrászkellékesben vettem egy tök jót.:) 500ft volt.

- amit belinkeltetek sztem nem igénytelen. utolsó nyugodtan horjad.

2011. aug. 1. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!