Hogy kéne egy 15-16-17 évesnek öltözködnie? (lehet kép is)
13:18-as ismét:
A te választékos szavaiddal élve "magamutogató okádék" az aki latex nadrágot vesz fel vagy cicanadrágot. Áruld már el, hogy te mit hordasz, vagy mit tartasz jó viseletnek, de most őszintén!
Aki a kérdést tette fel, annak igaza van. A trapéznadrág ódivatú, a buggyos nadrág undorító, az ülepes nadrág szánalmas, a csőnadrág divatbirkás, a latexet a magamutogató okádékok veszik fel, a cicanadrágot dettó, a melegítő igénytelen, a pics@nadrág undorító mutogatós, a miniszoknyák p*csásak.
Két lehetőség maradt: Az egyenes szárú nadrág, és az, hogy meztelenül járjunk! Szerintem az utóbbit kedvelnék a legjobban: Nem kell rajta sokat gondolkodni, feltűnő, olcsó, mindenhez passzol! :)
A tüllös miniszoknyák pl. jók.
Amúgy egyszer már belinkeltem...
És hogy mit hordok? Egy térd alatt bő farmert bakanccsal meg inggel.
18/f
Gyerek vagyok! Azt utálum a legjobban ha megmondják mibe kell mennem vagy nem engedik, hogy azt felvegyem(Anyum) De ha már tényleg röhejes akkor viszont már tényleg ne!
Egy ilyesmi szerintem jó
Ebből a jobb oldali cuccok
Egyébként szerintem a hosszabb pólók egy cicanacival! Nekem az a kedvencem!
"Egyébként szerintem a hosszabb pólók egy cicanacival! "
P*csa...
tehát: csakhogy értsem kedves utolsó...
az a gyerek, aki HOSSZABB! pólóval cicanacit vesz fel az már egy útszéli k*va?! ha még felnőtt ember felveszi az sem gáz, dehogy egy gyerek, hogy lehet k*va ettől, azt végképp nem tudok elképzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!