Ha ilyen gatyában megy egy csaj suliba mit gondolsz róla?
Igazából sem arra nem számítottam, hogy majd azt mondják, hogy oké, szuper, sem arra, hogy ennyire lehurrogják.
Ha Ti tudtok normálisan írni, akkor szerintem ők is tudnának, ezért "fakadtam ki" ennyire. (:
semmit xd
ez hülyeség,már bocs :D
Én se venném fel. De múltkor láttam egy csajt ehhez hasonló virágos melegítőbe, valami egyszerű trikóba, oldalra fonott hajjal, nagy fülbevalóval, és annyira tetszett :D olyan laza, vidám hangulatú volt, egyből szimpatikus lett.
Szóval ki tudja... de virágosba jobb lenne. :D
Azt váltsa ki,hogy sportos,az olyan laza féle csaj,amúgy nekem is van és nem hurrognak le,érte és imádom :d
amúgy meg ne érdekeljen a mások véleménye,ha tetszik hord és kész :)
Úgy gondolom tetszik neked a válaszok nélkül is :) ezért csak annyit írok ha vkit látok melegítőbe az "lezser és kényelmes akar lenni"
Sose volt ellenvetésem melegítő terén.
19/F
Konkrétan ez a melegítő nagyon ronda, ez olyan otthoni, kanapén heverészős, takarítós, max a boltig elszaladós.
Vannak csinos melegítők, de ez nagyon nem olyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!