Normális, ha egy 16 éves csaj 20 feletti pasikkal érti jól magát, mert velük van 'egy hullámhosszon'? Mit gondolsz erről?
normális, én 14 éves korom óta idősebbekkel barátkoztam, érettebb volt a felfogásom, sosem jártam bulizni, nem ittam, tanultam, olvasgattam stb, míg a korombeliek diszkóztak, egyszerűen nem volt közös témánk. Jelenleg is fent áll a helyzet, 25-30 évesekkel sokkal jobban elvagyok mint velem korúakkal :)
21L
Abszolút senni gond nincs vele. Fordítva már ciki lenne. (20 feletti csaj 16 éves pasikkal).
Párkapcsolathoz valóban nagy a korkülönbség. De mondjuk ha az illető pasi tud még várni négy évet, akkor már a 20 éves csaj, 25-27 éves pasi párosítás nem annyira kirívó. A 22 éves csaj és 27-29 éves pasi mégkevésbé.
Emiatt ne rágd magad!
Az ötödik lovas
16 voltam, amikor összejöttem a 22 éves barátommal. Azóta is együtt vagyunk, bár én elmondhatom magamról, hogy érett voltam, nem egy idétlen tini.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!