Szerintetek drága a Converse? :D Vagy megéri az árát?
Aki azt mondja h a Converse sokáig kibírta, meg h már 3 éve meg van, az nem gondolkozott el rajta h ez miért is van??
Majd én megmondom a választ, ez azért van, mert az eleve drágább, és az ilyen cuccokra jobban vigyázunk, mint a párezer forintos kínira.
Ja és nekem is van pár kínai cipőm, igen van amelyik tényleg hamar tönkre megy, de nekem az ilyen tornacipő jellegűek elég sokáig tartanak, van amelyik 2 éve van meg, és semmi baja, olyan mint újkorában, de van olyan is ami 3 éve van meg, és az is teljesen olyan mint volt régen. Ja és az pluszba fehér is!!
Nekem is van egy Converse cipőm, amit jó pár éve vettem akciósan, olyan 7-8 ezer forint körül. Nem bántam meg, mert még mindig nincs semmi baja, igaz nem hordom nap, mint nap. De pl. tavaly tavasztól őszig szinte minden nap az volt a lábamon, és valóban nincs semmi baja, mondjuk én figyelek és vigyázok a cuccaimra...
Viszont egy ismerősömnek szintén ilyen cipője van, ő aztán tényleg nem vigyáz rá... Dolgozni, kertben, kirándulni, mindenhová azt veszi fel :D Az egyetlen dolog, ami kifogott a cipőn, az a motorozás, a váltás miatt megtört a cipő és elszakadt a gumi a hajlításnál. Neki így kb 1,5-2 éveket bírnak a Converse cipői.
Kifejezetten drágának nem mondanám a többi cipőmárkához viszonyítva, hiszen a márkát mindenütt megfizettetik a vásárlóval. Az, hogy neki megéri-e, mindenki maga döntse el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!