Szerintetek drága a Converse? :D Vagy megéri az árát?
Szerintem drága. Azért meg nem fogok kiadni több tízezreket, hogy mindenki lássa hogy milyen kúúl vagyok hogy én is konzervbe járok...
16/L
Be ne meséld már, hogy a kétezres kínais jó minőségű... Jó párszor volt már olyanom is, az átlag életkoruk pedig nem több 3 hétnél, mert repedezik, lyukad, stb.
Mellesleg a kínain látszik, hogy kínai, gagyin néz ki.
Mielőtt még valaki azt mondja, hogy a kínai ugyanolyan minőség, mint a Converse, még nem hasonlította össze a két cipőt "élőben". A kínainak valami kemény gumiból van a talpa, meg az oldala ami törik, a Converse pedig rugalmasabb anyagból van, meg a textil része is sokkal másabb egy kínainál. Nem vagyok Converse, meg miegyéb más márka-rajongó, nekem is vannak márkás és kínai cipőim is. És elmodhatom, hogy teljesen más a márkás, sokkal jobb, mint a kínai. Ha vigyázol a márkásra, több évig is bírja (ezért megérte kidobnod egyszer 10 ezret), a kínai meg ha arra is vigyázol 1 évig max (aztán vehetsz megint több ezerért, ami megint szét megy, és többe fog kerülni, mint egyszer egy márkás cipő). Tapasztalatból mondom ezt, nem csak kitaláltam, meg hogy leszóljam a kínai márkát.
Az meg, hogy Kínában gyártják, az azért van, mert ott olcsóbb a munkaerő, ami a minőségéből semmit nem von le. Az, hogy egy cipő meddig bírja, az az anyagában "rejlik". Ugyanúgy készül egy Converse is, mint egy kínai, de azért sokkal jobb anyagokból.
Nyugodtan lepontozhattok, leszólhattok, amiért "ilyet" írtam. További szép napot!
(Bocsi, hogy ilyen hosszú lett.)
teljesen igaza van az utolsónak, kinai munkaerővel készült ezis,de mivel ez márkásabb teljesen más anyagokból, és szerintem megéri venni 1 Converse csukát , mintsem 1 kinait.
1) divatosabb
2) nemlehet aztmondani rá,hogy kinai
3) sokáig birja
Nekem 1 superman-es Conversem van,már 1 éve,semmi baja,a füzőket néha cserelem,amúgy teljesen OK :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!