Csajok ti felvennétek ezt a cipőt 15 évesen?
Figyelt kérdés
vettem egy ilyen szandit és imádom szerintetek nem ribis ennyi idősen ilyet hordani 15/L
2011. júl. 26. 21:32
11/31 anonim válasza:
Nem ribis,nekem bejön,felvenném..mondjuk én már 18vagyok...15évesen nem biztos hogy felvettem volna.
12/31 anonim válasza:
De. 15 évesen nagyon ribis. Én biztos kinéznélek ha az utcán jönnél velem szemben. Lehet lepontozni...
13/31 anonim válasza:
Én 14 múltam,és hasonlóm van:)
Ez is tetszik,és imádom az ilyeneket.
Hordd nyugodtan nem ribis:)
14/31 A kérdező kommentje:
21:57 köszi egyetértek előzö megértelek..
2011. júl. 26. 21:58
16/31 anonim válasza:
felvenném,15 éves korban szerintem már oké.
bár igazából nem tetszik,szoval nem vettem volna meg,de ha neked tetszik. 16/L x
17/31 anonim válasza:
én 15 éves koromban felvettem 12 cms szegecses bokacsizmát. ez semmi hozzá :D és én sem vagyok egyébként ribi, nem vettem fel miniszoknyával, cicikidobós felsővel... kizárólag hosszú nadrággal.
18/31 anonim válasza:
Egyeltalán nem ribis. Ha illik a stílusodhoz és feltudod mihez venni, akkor csak nyugodtan. Az ilyenek ráadásul nagyon kényelmesek.
De még valami: NE HORDD HÁTIZSÁKKAL :D
na puszi
20/L
19/31 anonim válasza:
15? 15évesen gyerek vagy! Nem azt mondom, hogy Micimackós pólókat hordj, de hát akkor is! Én úgy örülnék, ha ennyi idős lennék, úgy szeretnék 13-14-15 lenni. Nem lenne semmi gondom. Pedig aztán nem vagyok "öreg". 23 éves vagyok. Hidd el, hogy az idősebbek, a felnőttek kinevetik az ilyen kislányokat, mert még nem való ennyi idősnek ilyen cipő. Nem bántásból mondom, te tudod... meg persze a lábnak sem tesz jót. Lehet, hogy nem most, de majd 15-20 év múlva érezni fogod...
20/31 anonim válasza:
10:20al értek egyet.
gyerek vagy még, 15 évesen igen is ribis, nem bántani akarlak, de ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!