Mit vegyek fel? Milyen cipot? Hogyan legyen a hajam?
Szerintem magassarkú cipőt, vagy csőnadrágot, vagy aranyos térdig érő szoknyát, egy jó felsőt, ami nem agyon dekoltált, és a válladat ne annyira reklámozd, van akinél ez is számít.
A hajad igazából ahogy jól áll, ez nem számít :)
Ha az anyja ügyvédnő akkor biztosan elegánsabban öltözködik az átlagnál (kosztüm), írtad, hogy pénzük is van és, hogy vallásosak.
Egyberuhának egy ilyesmit javasolnék:
vagy ugyanez fehérben: [link]
Bár egy 16 évesnek nem hiszem, hogy ennyire ki kéne öltöznie.
Amit én felvennék az egy fekete leggings egy szép ejtett nyakú hosszított pólóval, aminek nem túl mély a kivágása.
Sajnos ilyen felsőről nem találtam képet, de egy ismerősömön volt egyszer ez a viselet és stílusos volt, nem slampos, tökéletes lenne szerintem egy ilyen eseményre. Ehhez mindenképpen magassarkút vennék, ami maximum 5 cm magas.
Egy ilyen jó lenne, csak ugye kisebb sarokkal és kisebb platformal: [link]
Remélem, hogy tudtam segíteni :) Szurkolok, hogy jól sikerüljön a randi :D
Jajj és a hajad nem tudom, hogy hogyan szereted hordani, ha leengedve és felfogva is jól áll akkor inkább leengedve legyen majd :) Szerintem úgy jobb lenne ha leengedve lenne. Ha ilyenre megtudnád csinálni az szép lenne : [link]
Előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!