Milyen ruhákat vegyek, hogy divatos legyen?
úgy írsz, mint egy csaj. (bocs, ezt muszáj volt megjegyeznem)
asmúgy vegyél deszkás cipőt, kockás inget, márkás farmert, a nyakadban legyen aranyozott, vékony lánc és hordj Io?Ion! órát. Amúgy pedig nézz körül a boltokban és vedd meg ami megtetszik, alakísd ki a saját stílusod. :))
alapból nem akartam válaszolni, de egyrészt szerintem hülyeségeket írtak előttem, másrészt sosem fogsz normális válaszokat kapni.
tehát: gucci óra tökéletes! az ilyen csajoknak ált. az kell, hogy távolabbról is látni lehessen, hogy van pénzed, és hogy ők is felismerjék a márkásat rajtad. tehát valószínű ha előveszel egy másfélmillás vertu telefont észre sem veszik, mivel átlegban csak az iphonet meg a blackberryt ismerik.
a deszkás cipő nagyon gáz (márha egyszer pénzes pasit keresek) a kockás ing sem a legjobb (max ha nem nagyon színes). cipőből inkább az ilyen elegánsabb (sportosabb verziója annak amit öltönyhöz vennél fel), vagy egy egyszerű ralph lauren/lacoste is megteszi. hétköznapra szintén ralph lauren/lacoste/hasonló póló (mert ezeken látszik h márkás, de mégsem az a 6x rá van írva h armani)
az ezüstlánc jó ötlet, de kizárólag pólón belül, nem jerseyshoreosan.
és fontos, hogy ne műmárkás cuccokba járj. az említett 6xcsillogóarmanifeliratos nagyon gáz.
gatyából pedig valami egyszínű ha farmer (sötétkék nem rossz ötlet). lényeg, hogy semmi feltűnő, vagy agyoncicomázott. ed hardy még talán belefér, de más nem nagyon.
kicsit hosszú lett, remélem segít.
bocs. még az előző vagyok. bármilyen ing is tökéletes, mert az már egy fokkal elválaszt feliratos-pólósoktól. :)
és még plusz: sötétgatya-sötétpólóhoz ne vegyél fel fehér cipőt. (sokan csinálják, de sztem elég szörnyen néz ki)
az utolsóval értek egyet! nehogy deszkás cipőt vegyél mert az nem jön be az ilyen csajoknak!:D vegyél vmi ilyesmit mondjuk:
[link] (3.,5.,7.,8. nem tetszik)
aztán jaja ingek azok jók de ne kockásat hanem egyszínűt mondjuk mint ez:
nadrág ne olyan ami lóg de ne is túl szűk legyen
használj valami jó parfümöt
az óra az legyen minél drágább szerintem az nagyon fontos,sok mindent elárul a stílusodról,ízlésedről és persze az anyagi helyzetedről
bőr karkötők
öv ( célod miatt ez is minél drágább ,márkásabb legyen)
ha annyira van pénzed akkor jó kocsi ,nem tudom hogy ez beleszámít e most:D:D
jaa és a pénztárcád is legyen stílusos:)
remélem segíthettem 16L
előző vagyok
igen tényleg ne legyenek nagy feliratok pólókon például mert hidd el látszik az:)
nem vagy az, büszke lehetsz rá hogy van miből:D
az a gáz amikor valaki csak úgy mondja ezeket a semmire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!