Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat vegyek, hogy...

Milyen ruhákat vegyek, hogy divatos legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 22 éves fiú vagyok! Milyen az idei trendi? Milyen ruhákat vegyek, hogy "menő" legyek? Nem Nike, meg Adidas cuccokra gondolok, hanem arra, hogy pl. fekete ing, meg farmer, meg egy jó Gucci óra az menő? Vagy mivel tudnám mutogatni azt, hogy van pénzem?? Tudom, hogy a csajok nem a pénzes pasikra buknak (....), de jó lenne ilyen csajokat is hódítani! Ja, és igen! Soha nem kérdeznék ilyet senkitől, de itt az anonimitás mögé bújva megtehetem! :) A normális válaszokat előre is köszönöm!
2011. jún. 28. 19:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A lány válaszadónak: ugye te kérdezted hogy milyen lányokat keresek?

Erre csak annyi a válaszom, hogy semmi komolyat! :) Mivel nem vagyok sokat otthon, nem gondolkodom hosszútávú kapcsolatban. De nekem megér egy kis pénzt, hogy egy lánnyal legyek! Gondolja azt a lány hogy kihasznál, (pia, telefonfeltöltés, ruha, vagy akármi, persze nem milliós nagyságrendben) ha neki ez tetszik. Én meg úgy nézek rá mint egy olyan lányra, akinek van esze, és kihasználja az ilyen lehetőségeket! :) Amíg lesz miből, addig csinálom! Ha egyszer végleg hazamegyek, akkor majd olyan lányt keresek, akinek nem a pénz meg a külsőség számít! :) Ja, és hozzáteszem, hogy nem vagyok helyes srác, de csúnyának sem mondanám magam! :) Átlagostól véknyabb, de még így is sportos testalkat! :) És imádom a csajokat! :))))

2011. jún. 28. 21:28
 12/14 anonim ***** válasza:

"a lány" vagyok

végre egy normális ember, aki nem ítéli el az ilyeneket. :) én sem egész életemben "élősködni" akarok. akkor még van remény. :) úgy örülök most neked! :D

2011. jún. 28. 21:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Csak óvatosan, még a végén szerelembe esünk! :)

Ha a lányok az ilyeneket ribancnak hívják, akkor én ha lány lennék, a világ legnagyobb ribanca lennék!! :DDD Amíg megteheted, csináld! Csak ne tudja sok ember!!!

Amúgy még mindig várom a válaszokat!

2011. jún. 28. 22:40
 14/14 anonim ***** válasza:

a másik lány válaszoló vagyok:D

a lányok azokat nevezik ribancnak aki jobb náluk vagy akit megnéz a pasijuk:D:D

2011. jún. 29. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!