Hol vagyek divatos 42-es ruhákat olcsón? Mit vegyek fel?
régen c&a olcsó volt, most meg már egy jó felső 6ezer ft, nadrág 9.. takkoban a régi 42-es átment a molettiba, ami borzalom! pont átmenet vagyok a duci és vékony között! a nagy méretekből a legkisebbek olyanok, mintha duplaakkora lenne, mint én, a kisméretekből a legnagyobb meg szűk :( utálom. most nyáron megoldottam nagy ing+mell alatt övvel, meg leggingsel, vagy kisruhával, ami mellben szűk, előnyös, de most hidegebb időben hogy öltözzek fel? totál nem tudom. a fenekem és a combom vastag, a hasam lapos, vállam kicsi, mellem normális.. ja, és alacsony vagyok
20L
Igen, a Tesco nem rossz. Ha tetszik, vedd meg! Minőségre szerintem nem rossz. Egy pólóm van, ami sz*rrá nyúlt, és onnan van. De a Takko-nál nem rosszabb minőségű még az az egy póló sem. xD
Vagy nem tudom mennyire a Te stílusod... de én néha eljárok turizni...
Vagy H&M. ;)
De legalább van alakod...
Én nemrég fogytam ki a 42-es ruháimat, lógnak a seggemen (a kisebbek is, mert megveszek egy farmert, feszül, 2 hordás után meg mintha nem is tudom...:-S 38/40eseket hordok, de olyan érdekes...), a felsők elállnak mellnél, meg hasnál, de ha kisebbet veszek, abban meg hurkás:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!