MIlyen lenne ez suliba? Azért írtam ki, hogy a képen én vagyok, mert nem akarom, hogy töröljék a kérdést azzal a gyanúval, hogy más fényképét teszem ki :)
Szerintem max 10. Én 4be hordtam utoljára kantáros farmerszoknyát... De azt is csak azért mert tele volt csillámmal :)
Nyaklánc LE! Zokni LE! és normálisabb lesz...
2011. júl. 26. 13:49
22/37 anonim válasza:
nem jo, nem jo nem jo.:S nagyon nem jo.:S Meglátnák igy valakit, kimosolyognám nagyon.:S És a korod nagyon fontos..felejtsd el.:S a farmeregybeszoknyát cseréld le egy rövidnadrágra, a zoknit dobd el, és máris jobb:)
17L
2011. júl. 26. 14:16
23/37 anonim válasza:
Ha nyolcéves vagy, még el bírnám képzelni, hogy anyukád rád erőltette, de az a zokni még rosszabb oda. Ráadásul rózsaszín felső piros cuccal? :O Ez nem egyedi, hanem undorító. Mindenhová gáz, körberöhögnélek, bocsi.
2011. júl. 26. 14:43
24/37 anonim válasza:
ez....nagyon gáz o.o
2011. júl. 26. 14:48
25/37 anonim válasza:
Szerintem nem nekünk kell eldöntenünk, hogy mibe méz el iskolába, de nekem sem tetszik, mint sok más hozzászólónak.
Nem lenne ez rossz, DE! A farmerruha világos, és nyárias hatású, ahogy a póló is, a nyaklánc pedig olyan vékony, hogy nem érvényesül, (pláne a kantáros rész miatt), zokni, sötét ehhez a szetthez. Vagy elfelejted a zoknit, és a nyaklánc helyett, valami fülbevalót, vagy még jobb ha karkötőt teszel, és felveszel egy aranyos cipőt hozzá. Vagy keresel, egy sötét farmerruhát, amihez felveheted a zoknit, egy piros, vagy fekete garbóval és egy csizmával például.
2011. júl. 26. 23:31
28/37 anonim válasza:
Jaj!Ne..hidd el jobban jársz,ha ezt még otthonra sem veszed fel.
Semmi nem stimmel ezen az összeállításon.
Egyébként hány éves vagy?10 körül,ugye?
2011. júl. 27. 01:40
29/37 anonim válasza:
művésznős :D a művészeti gimibe rohangálnak ilyenek (többek között én :D) aranyos.
2011. júl. 28. 18:38
30/37 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Egyébként 10 már bőőőven elmúltam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!