MIlyen ez suliba? (a lenti képen én vagyok)
MIlyen lenne ez suliba? Azért írtam ki, hogy a képen én vagyok, mert nem akarom, hogy töröljék a kérdést azzal a gyanúval, hogy más fényképét teszem ki :)
Öhm, hát nem tudom, én ezt az összeállítást nem venném fel sehova. DE hány éves vagy amúgy? :)
Szerintem borzalmas, suliba is meg mindenhova.
Köszi :) A koromat most nem árulom el ;)
Tudom, néha furcsa stílusom van, dehát ilyen vagyok :D
Lehetsz kb. 11, szerintem. Viszont jó pont, hogy mindent helyesen írtál ;)
Nos, a kérdésre válaszolva, ha a szüleid elengednek így, hajrá. Mondjuk én nem venném fel, talán szekálnának miatta a tanárok. És pár év múlva visszagondolva lehet, hogy cikinek éreznéd, és talán néhány 'barát' is folyton felemlegetné neked. De mondom, ha nincs akadálya, és neked tetszik, nyugodtan :D Legyen színes a magyar ifjúság! :)
Sztem sem lehetsz több 12-nél az alkatodból, melleidből ítélve, mondjuk, ki tudja.
Ehhez a zoknihoz (combfix, kinek mi...) viszont el tudnék képzelni egy fekete rövid szoknyát, ilyen rakott szerűt, egy piros felsővel, amin van vmi fekete extrémebb minta, biztos jól nézne ki.;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!