Igen,utálom a mai,modern lenge nyári sz@rokat,egy darab rongy a többség.Nem is hordok ilyeneket.
2011. júl. 26. 13:09
22/29 anonim válasza:
Oké! Öltözzön mindenki úgy mint az őskorban,vagy legyünk hippik vagy nem is tudom micsodák... Ez a divat majd tovább megy az élet és akkor azt fogjuk mondani: ezek a ri.ancos ruhák. De szép is volt...
És ne a ruha teszi az embert mert ebben a ruhában is lehet valaki r.bancos sőőőt. Vadnyugaton ilyenbe öltöztek az örömlányok :P
2011. júl. 26. 13:59
23/29 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűek... Igaz, lány vagyok, de imádnám, gyönyörű.
Persze, én is szeretek csőgatyában, tornacipőben és bő pulcsiban flangálni, vagy így nyáron rövidgatyában és csőtopban vietnámi papuccsal, de ez akkor is ezerszer szebb...
2011. júl. 26. 14:53
24/29 anonim válasza:
Gyönyörűek, meg minden, de úgy érezném, megfulladok ezekben a ruhákban (nem csak a fűzők miatt). Nem tudnék úgy viselkedni, mint most. Nem tudnék bennük rendesen rohangálni, feküdni, ülni, stb. Valami egyszerűbb, szolidabb fajtában tetszene. Tehát kevesebb fodor és csicsa.
2011. júl. 26. 17:49
25/29 anonim válasza:
semmiképpen... és most nemcsak azért mert szeretem a cicanadrágoss lányokat, de akkoris, ez jéj milyenmár...
jaés, a csőnadrág meg a mai fiatalság nem= a ribancsággal...
14/f
2011. júl. 26. 20:29
26/29 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de ez a ruha valami csodálatos, és viselném is, hogy meddig bírnám nem tudom, de kipróbálnám az biztos.
2011. júl. 26. 23:38
27/29 anonim válasza:
Én is felvenném ezt a ruhát, kb olyan 1880-as, 1890-es évekből való lehet, ha jól sejtem.
2011. júl. 27. 12:42
28/29 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 12:42
pont akartam kérdezni hányas évekböl valok ezek a ruhák de már válaszoltál :)
2011. júl. 29. 22:29
29/29 anonim válasza:
Szép, meg nőies, de én örülök, hogy "megengedhetem" magamnak, hogy egy sportcipőt, egy pólót, meg egy farmert vegyek fel, sima kibontott vagy összecopfozott hajjal. Lehet az nem olyan dekoratív, de annyi alkalom van kelletni magunkat, nem kell mindig, minden nap minden percben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!