Fiuk örülnétek ha lányok megint igy öltözködnének? Video lent
Fűző, abroncsos szoknya, kapa, sétapálca... te jó ég.
Na ez lenne az a "divat" amit soha de soha.
Szeretem magamra kapni a lezser nyári ruhámat meg topánkámat. Vagy a farmeremet a csőtoppal, szandállal.
Ezeket a ruhákat fel sem bírták venni egyedül..... és mi van ha pisilni, ne adj isten kakilni kell bennük.... nem kis művelet levenni.
Lány vagyok.
Nem örülnék, biztos nem egyszerű, meg melegük is lehetett.
De egy igazi fűzőt azért elfogadnék:-P
sokan hiszik, hogy akkoriban nem volt -mai szóval élve:- "ribancoskodás". de volt. ráadásul ezek a ruhák nem túl humánusak és higiéniabarátak , tekintve a nehéz anyagokat, a fűzőt, a parókákat, a kis -és nagydolgok intézését...
szóval, nem is tudom. azért ma sem öltözik mindenki "ribancosan". jó így.
L.18
Egy odaillő alkalomra gyönyörűek az ilyen ruhák,de utcára mindennapi alkalomra igencsak megnehezítené az ember dolgát.
Képzeld csak,hogy visszajönne divatba és rengetegen kezdenének ilyenekben járni,de mivel mindenki nem követi a divatot elég furán nézne ki,hogy néhány csaj farmerben,meg sportcipőben mászkálna,néhányan meg ilyenben.Arról ne is beszéljünk,hogy elég vicces lenne,amikor a pasik farmerben,ingben meg sportcipőben,a lányok meg ilyen ruhákban jelennének meg.
A nehézségekről meg ne is beszéljünk...ne hidd,hogy a legyező dísznek volt,azért volt,hogy kapjanak levegőt a fűzőtől.A mai körülmények nem engedik meg ezt a viseletet semmiképpen.
Persze annyiban jó,hogy ebben minden lány szép.Egy fotózásra,odaillő alkalmakra szívesen viselném én is,de ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!