Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hölgyek! Ti melyiknek örülnéte...

Hölgyek! Ti melyiknek örülnétek jobban?

Figyelt kérdés

Meg szeretném lepni a kedvesem egy ékszerrel, de nem tudom, melyik lenne a megfelelő.

Ti melyiket szeretitek jobban, a gyűrűt, a fülbevalót, vagy a medált(ezek az alapkitételek)?

Mivel köveset szeretnék, mi a favorit drágakő? A "hagyományos" gyémánt, rubin, zafír, vagy smaragd?

Melyik lenne az az összeállítás, ami a legnyerőbb lenne nektek?

2011. aug. 23. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én gyűrűt nem hordok, csal fülbevalót. Nyakláncot is ritkán. Tehát fülbevalónak örülnék. És rubin vagy gyémánt kővel, vagy mindkettővel, mondjuk egy nagy rubin és kisebb gyémántokkal körberakva.

No de nem rólam van szó. És az a gond a kérdéssel, hogy ami nekünk megfelelő lenne, az lehet, hogy a kedvesed számára nem. Próbálj meg inkább körülnézni, milyen ékszerei vannak, esetleg beszélj a barátnőjével, hogy mit szeret. Az a tuti.

2011. aug. 23. 10:55
 2/6 Nesi81 ***** válasza:
Leginkább a gyűrűket szeretem. Kőből mondjuk a brill. Szerintem szép, elegáns és megfizethető. Főleg ha sok kis köveset választasz.
2011. aug. 23. 12:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg nagyon egyéni ízlés kérédse. XD

Gyűrűket újabban nem hordok, meg a nagy köves gyűrűk szvsz öregesek, mint ahogy ez az egész köves biznisz. Nekem abszolút nem stílusom.

Fülbevalókat szeretem, de egy köveset nem igazán értékelnék.

Inkább talán a medál, ami beleférne, és zafír, mert az nagyon szép, de inkább ezüst, fehérarany, vagy platina foglalatban. És valami egyszerű szögletesre csiszolt formával, a szívecske, és társai nem tetszenek szintén. :D

Látod, eddig minden válasz más kb, lehet, hogy az ajándékozott épp egy gyémánt fülbevalót szeretne. :D

Ja és ugyan a kapcsolatotok milyensége nem derült ki a kérdésből, de adok egy tippet: ha még nem vagytok házasok, és nem szeretnéd megkérni most a kezét, semmiképp ne vegyél gyűrűt, ha félreérti a helyzetet, elég nehéz lesz kimagyarázni és elég nagy csalódás is lehet a dologból. XD

2011. aug. 23. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Már a menyasszonyom, és nem alkalomból venném az ékszert, csak úgy, mert szeretem. :)

Kénytelen leszek a saját ízlésemre hagyatkozni, és aszerint választani.

2011. aug. 23. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

nézd át az ékszereit, hogy miből van a legtöbb, nyilván azt visel a legtöbbet :)

fúúúúúúú én mindegyik drágakőnek örülnék, de talán a gyémánttal nem tudsz mellélőni, mert azt minden színű ruhához fel lehet venni, míg a többi kötöttebb

2011. aug. 23. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, ezeket az ékszereket szinte mindig apró gyémántokkal kombinálják, tehát az már megvan. :) Találtam gyönyörű gyűrűt, de "pici" probléma az, hogy nem tudom a gyűrűméretét, és a jegygyűrűs ujjára úgysem húzhatja ezt, a többi ujjméretét meg nem tudom. Más gyűrűje nincs is, ráadásul azonnal tudná, hogy meglepi lesz, ha elkezdeném méregetni az ujját, vagy kérdezgetni róla.. de régen se tudta a méretét, hiszen nem is hordott gyűrűt. Nem egyszerű a helyzet, pedig mutatós a gyűrű.
2011. aug. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!