Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködtök, lesz még...

Hogyan öltözködtök, lesz még rossz idő, vagy ez már nyár?

Figyelt kérdés
Kimaradt volna a tavasz? Lehetséges, hogy lesz még hideg? Merjek 3/4es nadrágot felvenni? Könnyen megfázok, és félek, hogy ez az idő még csalóka, félek, hogy beborul és hideg lesz. Hogyan öltözködjek szerintetek? Hosszú nadrágban már melegem van.
2009. ápr. 5. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Szia.

én is így vagyok.Nem tudom hogy öltözzek.Igazából cipőben+hosszú gatyában már melegem van,de halász nadrág meg nem tudom hogy nem-e kevés.

Én azt ajánlom,hogy 3/4-es naci alá vegyél tédfix-et így nem fázol,de ha meleged van könnnyen leveheted!:)

14/L

2009. ápr. 5. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Hat ez meg nem nyar, tavasz meg.
2009. ápr. 5. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
39%

én hnap már fehér miniszoknyit huzok :)

14/L

2009. ápr. 5. 16:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves első válaszoló azt fogom tenni. Kedves utolsó válaszoló a miniszoknyához nagyon hideg van még, pláne nekem aki vesemedence gyulladásra hajlamos:S
2009. ápr. 5. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok.

Szivesen,örülök,hogy tudtam segíteni.:)

Egyébként én is szivesen húznék szoknyát de nem szoktam,valahogy nem megy.Ha nem látja senki/vagy csak kevesen akk oké,de amugy nem.:S nem tudom miért.:(

2009. ápr. 5. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkoztam!:)

Sztem 3/4-es gatyót már fel lehet venni!

Ha meg miniszoknyát akarsz felvenni, vegyél fel alá térd alattig érő cicanacit, vagy harisnyát!

2009. ápr. 5. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én még mindig a bakancs, bár már lehet hogy cipőbe megyek, de a többi ugyanaz, kivéve hogy nem veszem fel a bombert...
2009. ápr. 5. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, napközben én térdgatyát-szandált-pólót viselek, mert 25-28 fok van a napon.
2009. ápr. 6. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!