Metróztál/metróznál mezítláb?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy annyira fájt a lába a tűsarkúban, hogy ma mezítláb (illetve harisnyában) metrózta végig Budapestet. Nekem ez nagyon extrémnek tűnik. Valaki csinált már vagy csinálna ilyet?2011. júl. 24. 22:34
11/14 anonim válasza:
Balatonon voltunk kirándulni és elszakadt a papucsom. A legközelebbi üzletig ahol volt cipő mezítláb mentem. Metrón is megcsinálnám. Miért ne?
12/14 anonim válasza:
Szabadtéri táncházban voltam mezitláb esett előtte az eső és nagyon csúszott a cipőm. Nem volt szerencsés jópáran megtapostak és alig tudtam leszedni a koszt a lábamról.xD Szóval nem hinném, hogy mászkálnék a metrón mezitláb.:D
13/14 anonim válasza:
Persze többször metróztam mezítláb, nagyon jó volt, nem olyan koszos, viszont kellemes felületek.
14/14 anonim válasza:
Ma is metróztam mezítláb. A padló sima és finom meleg volt, kellemes érzés a talpamnak. Nyugodtan próbáljátok ki, nem nagy dolog. Nagyon szeretem az aluljárókat is, amikor mezítláb járok a városban, nem hagyom ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!