Szerintetek milyen az a nadrág? És nincs benne nagy fenekem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 14:07
11/22 A kérdező kommentje:
Nincs de mért is?
2011. júl. 24. 14:57
12/22 anonim válasza:
nem,egyáltalán nem olyan,és nagyon jól áll!!!!(megnyugtató,hogy nem buggyan ki semmi úszógumi,mert sokaknál jelent ez problémát,de ahogy elnézem nálad ez kizárt:) )
bátran vedd csak fel utcára is!!:)
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. júl. 24. 14:58
14/22 anonim válasza:
Sztem is fura a lábad, de lehet csak hülyén állsz. Amúgy sztem jó. a gatya.
15/22 anonim válasza:
jó gatya. nekem is van hasonló, csak nincs rajta lyuk. amúgy jó, sokan járkálnak hasonlóban, biztosan nem néznek meg miatta:D amúgy a feneked méretét, ebből a képből én nem tudom megállapítani:D
16/22 anonim válasza:
bocsánat, de megkérdezhetem, hogy mi a baj a lábaddal? oké, szép vékony, a nadrág is rohadt jó, de nincs véletlenül x lábad?
17/22 anonim válasza:
szimplán nagyon vékonyak a lábai
18/22 anonim válasza:
Jól áll a nadrág, egész jó fazonú és színű, tetszik rajta a lukasztás, a koptatás annyira már nem. A két kép közül egyikből sem derül ki, hogy mekkora/milyen benne a feneked, mindenesetre ilyen vékony combokkal, neked semmibe se lehet nagy hátsód.
19/22 A kérdező kommentje:
nincs x-lábam
2011. júl. 24. 17:24
20/22 anonim válasza:
nagyonjó a nadrág,és jól is áll ;) megkérdezhetem h hol vetted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!