Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a fenekem és a combom...

Ha a fenekem és a combom kicsit nagy, akkor milyen nadrág állna jól?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy fenékben és combban kicsit erős vagyok.Nem tudom hogy milyen nadrág állna jól. Szerintetek a csőnadrág jól állna? Lécci adjatok ötleteket. (és ha lehet ne bunkó módon. :S)
2010. aug. 28. 19:09
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Nem azért de a csőnadrág senkinek se áll jól :D:D

Amúgy meg tiszta 60-70 es évek.

Elvis hordott valami hasonlót, de azért ennyire durvát még az sem amik most vannak.

Aki csőnadrágot hord, az kb úgy néz ki mintha ipari porszívóba ült volna.

Sztem szabadidőt hordj, nőit, ami nem is túl laza meg nem is túl feszülős.

Farmert semmiképp ne hordj, nagy seggre az gáz szerintem

Olyan mintha a holdat látnák + nem is kényelmes, mert nem tudsz mozogni normálisan.

2010. aug. 28. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
ilyen női edzős ruhákat hordj, mint amikben aerobicozni szoktak, vagy futni..
2010. aug. 28. 19:20
 3/10 A kérdező kommentje:

öm..ne arra gondolj,hogy házméretű seggem van.:D

pl.ha..nem is tudom..5-7 cm-mel kisebb lenne,akk nem lenne vele semmi baj. (am lehet h sokat mondtam az 5-7 cm-mel..nemtudom..tippeltem.) szóval nem olyan nagyon nagy.

2010. aug. 28. 19:21
 4/10 A kérdező kommentje:

am arra gondoltam hogy milyen fazon? trapéz?egyenes szárú? stb.

az a baj hogy suliba járok, és ha sportgatya,meg ilyenek vannak valakin,azt megszólják. :/

2010. aug. 28. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
2010. aug. 28. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne kérlek csak szabadidőnadrágot ne! Nagyon nagyon nagyon igénytelen és szerintem nagyon gusztustalan utcára. -.-

Ha farmert akarsz, akkor válassz kicsit bővebb de ne lógós fazont. A lógós csak nagyobbnak láttat.

2010. aug. 28. 19:45
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
szia,nekem is a combom kicsit erősebb, de én ugyanúgy hordok csőnacit, persze nem ilyen vastag combot kell elképzelni,hanem nem azok a csontváz lábak:D
2010. aug. 28. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
egyenesszárút. a csőnadrág még jobban szélesít fent, és olyan lábaid lesznek mint csillagpatriknak. a trapéz meg őszintén szólva halálom és nem nagyon látok olyan mostanság amúgy se.
2010. aug. 29. 23:41
 9/10 anonim ***** válasza:
a bemelegítők még jobban nagyítanak. Én értem mit akarsz mondani, nem elhízva vagy csupán arányában szélesebb vagy lent. Én is így vagyok, egyenes szárú nadrágokat szoktam hordani, és az a jó ha van hátsó zsebe, és ha az a hátsó zseb nem pici.
2010. szept. 3. 21:55
 10/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hordhatsz farmert, csak arra figyelj, hogy hátul a zsebek hogyan vannak. Ne legyenek túl messze egymástól, mert az optikailag nagyít. Szerintem kerüld az olyan színű farmereket, amik koptatva vannak, mert azok is nagyon tudnak kövéríteni. Egyenes szárú farmer, amin nincs koptatás és a zsebei is kicsinyítik optikailag a feneket tökéletes lenne. Főleg magassarkúval még jobban karcsúsítana. Csőnadrágot szerintem mellőzd, ugyan nem tudom milyen alakod van, de vannak emberek, akiknek nagyon nem illik, mert az előnytelen idomaikat hangsúlyozza.
2010. szept. 3. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!