Melyik Korstílust élnéd át legszívesebben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 12:58
52/60 anonim válasza:
A huszas evek Amerikajat imadnam. Meg az otvenes eveket is, de a barokk ruhakkal is ellennek.
53/60 anonim válasza:
A 19 századról láttam egy filmet. Nagyon megtetszettek azok a ruhák. Divat szempontjából abba a korszakba mennék vissza. Azok a ruhák nagy szépek voltak. A szerelem is mesebeli volt akkor. Csak sok boszorkánynak hitt embert égettek el máglyán
54/60 Munkás Enikő válasza:
Én a 70-es, 80-as évek stílusát élném át.Imádom a színes ,mintás ruhákat.
55/60 anonim válasza:
20-as évek elejétől az 50-es évek végéig
57/60 anonim válasza:
Én át is élem. Teljes mértékben vintage stílusban öltözködöm, pár ruhám eredeti is. A modern divat sosem jött be. Rengetegen tartanak csinosnak, ezeket viselni is tudni kell, nem csak felvenni.
23/L
58/60 anonim válasza:
A boszorkányégetés nem a 19. században volt hanem előbb.
60/60 anonim válasza:
reneszánsz, barokk, viktoriánus, ‘60-‘70-‘80-as évek, de inkább Angliában, semmiképp sem a büdös magyar átkosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!