Melyik Korstílust élnéd át legszívesebben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 12:58
31/60 anonim válasza:
Mindig is hippi akartam lenni!
32/60 anonim válasza:
Magyarország dualizmus kori ruhái, de megnézném a barokkot és a reneszánszt is.
33/60 anonim válasza:
Viktoriánus. Előző életemben tuti a XIX. századi Angliában éltem. :) Ha ilyen filmeket vagy épületeket látok, teljesen otthon érzem magam.
Most is hordok ilyen ékszereket, hajtűket, cipőt, hasonló stílusú felsőket. A hajam is combig érő, ebben a korban mindenkinek nagyon hosszú volt (elég csak Sisire gondolni). A szobámban is egyre jobban szaporodnak az ilyen stílusú bútorok és kiegészítők, főleg a shabby chic.
34/60 anonim válasza:
Én jó korban vagyok, szívesen vagyok ebben, de ha már múltbéli időkről kérdeztél, hát akkor a 19. századi Angliába szívesen visszamennék. A barokk nekem túl csicsás. Meg még az ókorba mennék vissza, Görögországba, amikor még csak leplekkel takarták a testüket az emberek, az is nagyon szép öltözködési stílus volt. :)
35/60 anonim válasza:
Viktroiánus és barokk. Visszanézem ezeket a ruhákat hmmm nőiesség, elegancia, gyönyörű! :)
37/60 anonim válasza:
Humanizmust vagy az 1800-as éveket.
38/60 anonim válasza:
Ruhák szempontjából a Viktoriánus korszak (Anglia), vagy a 19. század fűzős, romantikus ruhakölteményei is tetszenek.
Ezenkívül nagyon tetszik az '50-es évek sminkje is:-)
39/60 anonim válasza:
Ádám- Éva korát , tök praktikus volt, elég volt egy levélke :)
40/60 anonim válasza:
Viktoriánus kor:) Imádom azt a korszakot, Angliában élnék, esne az eső, fűzőt hordanék és teázgatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!