Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meik kép tetszik jobban?

Meik kép tetszik jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. júl. 23. 23:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

aztmondod a virág divatos és az óra is divatos?:)

attólfügg milyen divatot követsz,aranyom:)

mert lehet hogy idén a virág divatos,éshamár a H and M -be vettél, akkor már olyan virágot kellett volna választanod,ami illik hozzád. Tudod,megszokták nézni,hogy a börszinükhöz,hajukhoz,szemükhöz melyik illik,nemcsakugy vásárolgatnak.:) és ez a virág,szerintem rendkivül cigányos, pláne hogy egy ilyen pólóval akartad párositani.igy mégha valami méregdrága full divatos dolgod lenne,akkorse mutatna jol rajtad,mert nemtudod használni.

az óráról meg csak anyit,hogy NEM azaz N E M divatos. Csak nagyon ólcsó,és elterjedt a fiatalok körében. Alias: minden páva ilyet hord,és a kis hülyék utánozni kezdték.

azér van mindenkinek ilyen,mert olcsó,nem azér mer ez 2011 divatja!

2011. júl. 24. 00:59
 22/29 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok elszálva sőőt nagyon nem tartom magam szépnek!! de sztm nem kéne igy letámadni az embert csak mert kikértem a véleményét embereknek és az a virág azzal a felsővel télleg nem joo azt én is tudom..xd !! de az óra viszont nkm télleg teccik ha olcsó ha drága szvl ha nem tetszik a kép akk légyszi ne irj több kommentet!!
2011. júl. 24. 01:03
 23/29 anonim ***** válasza:
1,
2011. júl. 24. 01:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Hahaha viccesek vagytok mind. Amúgy az óra ice watch, ss.com meg a többi elég drágák. Az ice watch legolcsóbb darabja 19000. Az a sima alap a többi csilli-villibb ennél sokkal drágább. A többi divat óra is ilyen ár körül van. Nem tudom kinek mi az olcsó/drága, nekem ez a drága kategória.
2011. júl. 24. 01:34
 25/29 anonim ***** válasza:
második sokkal jobb :)
2011. júl. 24. 07:46
 26/29 anonim ***** válasza:

Hát ha már muszáj választani, inkább a 2.

De a helyedben egyiket se tenném közzé sehol, mert annyi jön le, hogy "buta agyatlan tini vagyok, aki mindent megvesz és magára aggat, ami menő, ízlésem semmi, és még pózolni sem tudok áááááááám"

Erőltetett mindkét kép. Nem a virág meg az óra miatt, hanem ahogy páváskodsz vele. És a képbeállítás, minőség is rossz. Fogj egy normális fényképezőgépet, nyomd a barátnőd kezébe, vegyél fel egy farmert, egyszerű pólót, akár az órádat is, és menjetek ki a parkba, ha süt a nap. És ne pózolj a képeken, szerintem egy kevésbé erőltetett pillanatképen sokkal szebb és szimpatikusabb lennél.

2011. júl. 24. 10:27
 27/29 anonim ***** válasza:
a másodikba az a gond h levágtad a fejed de az a jo benne h ott szebb vagy mint az elsön sztem CSINÁLJ UJ FOTOT!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 24. 10:51
 28/29 anonim ***** válasza:
2.
2011. júl. 24. 11:16
 29/29 anonim ***** válasza:
Az első képen azt hittem valami cigány lány van.
2011. júl. 24. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!