aztmondod a virág divatos és az óra is divatos?:)
attólfügg milyen divatot követsz,aranyom:)
mert lehet hogy idén a virág divatos,éshamár a H and M -be vettél, akkor már olyan virágot kellett volna választanod,ami illik hozzád. Tudod,megszokták nézni,hogy a börszinükhöz,hajukhoz,szemükhöz melyik illik,nemcsakugy vásárolgatnak.:) és ez a virág,szerintem rendkivül cigányos, pláne hogy egy ilyen pólóval akartad párositani.igy mégha valami méregdrága full divatos dolgod lenne,akkorse mutatna jol rajtad,mert nemtudod használni.
az óráról meg csak anyit,hogy NEM azaz N E M divatos. Csak nagyon ólcsó,és elterjedt a fiatalok körében. Alias: minden páva ilyet hord,és a kis hülyék utánozni kezdték.
azér van mindenkinek ilyen,mert olcsó,nem azér mer ez 2011 divatja!
Hát ha már muszáj választani, inkább a 2.
De a helyedben egyiket se tenném közzé sehol, mert annyi jön le, hogy "buta agyatlan tini vagyok, aki mindent megvesz és magára aggat, ami menő, ízlésem semmi, és még pózolni sem tudok áááááááám"
Erőltetett mindkét kép. Nem a virág meg az óra miatt, hanem ahogy páváskodsz vele. És a képbeállítás, minőség is rossz. Fogj egy normális fényképezőgépet, nyomd a barátnőd kezébe, vegyél fel egy farmert, egyszerű pólót, akár az órádat is, és menjetek ki a parkba, ha süt a nap. És ne pózolj a képeken, szerintem egy kevésbé erőltetett pillanatképen sokkal szebb és szimpatikusabb lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!