Hogyan tudnám foltos nadrágomat újra hordhatóvá tenni?
Nem szeretnéd kilyukasztani? Suzerintem irtó jól néztek ki ezek a szakadt farmerok :D. Segítek, hogy hogyan oldhatod meg házilag:
KELL HOZZÁ: egy strapabíró alátét, drótkefe a barkácsáruházból
ÍGY CSINÁLD: Addig dörzsöld a farmert keresztben a kefével, amíg el nem éred a kívánt hatást.(szóval h mennyire legyen kiszakadva, azt te döntöd el.)
Sokan hordják: pl.: Heidi Klum, Rihanna, Seennal Miller, Jessica Simpson, Ashley Tisdale stb.
TIPP: Ha éppen nem partira készülsz akkor magassarkú helyett hordhatod strandpapuccsal vagy balerinacipővel is :) [link]
Csak fantázi kérdése, hogy hogy oldod meg. Sokféle képpen kiszaggathatod.
Vaaaaaagy: Koptatott stílus?
KELL HOZZÁ: gumikesztű, 1flakon klórtartalmú fehérítő (pl.Hypo, Domestos)
ÍGY CSINÁLD: Óvatosan dolgozz, tatsd be a használati utasításom, és mindig viselj gumikesztyűt!!A fehérítőt öntsd bele egy műanyag lavórba, tedd bele a farmert és többször jó alaposan gyűrd át. (kesztűvel persze!!!)Addig hagyd benne, amíg el nem éred a neked tetsző hatást, időnként mozgasd meg a farmert.Hideg folyó vízzel alaposan öblítsd ki és kétszer mosd ki mosógéppell 60fokon.Ezt viszont kizárólag egyszerű fölsőkkel, kiegészítőkkel hordható! :)
Remélem segítettem.
ja ésn egy kép a koptatottról:
Nagyon köszönöm :) pontosan ilyensmi megoldásokra gondoltam, és hasonlóképpen részletesen leírva.
Ha valakinek van még ötlete, várom.:)
Nekem is a kilyukasztós téma jutott először eszembe.
Itt egy videó arról, hogy csináld:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!